Taktiek in de opening

Taktiek in de opening - A.C. van der Tak | Northernlights300.org

...de hand van 200 instructieve partijen OMSCHRIJVING De schaakopening zit vol valstrikken en verrassende wendingen waar U natuurlijk gaarne uw tegenstander mee verrast, maar niet graag zelf het slachtoffer van wordt ... Taktiek in de opening / 3: half-open spelen / druk 1 ... ... . Auteur: A.C. van der Tak, Prijs: € 12,50, ISBN/ISBN13: 9789056910204, Categorie: Boek, De schaakopening zit vol valstrikken en verrassende wendingen waar u naartuurl... Bram van der Tak is in de gehele schaakwereld bekend. Hij beschikt over ruim 4000 schaakboeken en talloze schaaktijdschriften. Hij heeft een aantal schaakboeken geschreven, waaronder de serie Taktiek in de opening, welke ook zijn vertaald in het Engels (Tactics in ... Boek PDF Taktiek in de opening - imperialviennaorchestra.co.uk ... . Hij beschikt over ruim 4000 schaakboeken en talloze schaaktijdschriften. Hij heeft een aantal schaakboeken geschreven, waaronder de serie Taktiek in de opening, welke ook zijn vertaald in het Engels (Tactics in the Chess Opening). Bibliografie. Leer goed schaken 12. NIC-schaakbibliotheek, Taktiek in de opening 5 Indische openingen. A.C. Tak. Prijs: € 12,50 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Niet meer in voorraad: Bindwijze: Boek, Paperback (01-01-1998) Genre: Openingen: Boekenliefde.nl: NIC-schaakbibliotheek, Taktiek in de opening 5 Indische openingen op boekenliefde.nl. De schaak opening is de eerste fase van een schaakpartij. De schaakopeningen beginnen met de eerste zet die wit uitvoert en gaat zodra (bijna) alle stukken ontwikkeld zijn over in het middenspel. De manier waarop de speler met de zwarte stukken reageert op de eerste zet(ten) van wit noemen we de "verdediging". De Van Geetopening is een opening van een schaakpartij die gekenmerkt wordt door de eerste zet 1. Pc3. De opening behoort tot de flankspelen en valt onder ECO-code A00, de onregelmatige openingen. De opening is vernoemd naar de Nederlandse meester Dick van Geet (1932-2012). In de Scandinavische schaakwereld staat de opening ook bekend als de Sleipner, naar het achtbenige paard van Odin ... Ook in de Damegambiten komen vele tactische wendingen voor. In dit deel Geweigerd- en Aangenomen Damegambiet, Slavisch en de Tarrasch-verdediging en Damepionspelen. Taktiek in de opening / 5 Indische openingen | ISBN 9789056910310 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 24316 Tak, A. van der Taktiek in de opening 6, Flankspelen en Gambieten - Tak, A. van der Taktiek in de opening 6, Flankspelen en Gambieten, Interchess, 1998, 1 - schaakboek Taktiek in de opening 3: half-open spelen A.c. van der Tak. 0. Verschenen in 1996 bij Uitgeverij Bijleveld. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Lifestyle & Vrije tijd Uitgeverij Uitgeverij Bijleveld Laatste editie 27 november 1996 ISBN DE ; EN ; Sign In ; Toggle Nav. Call +49 2501 9288 320. We are p...

INFORMATIE

AUTEUR
A.C. van der Tak
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Taktiek in de opening.pdf

OMSCHRIJVING

De schaakopening zit vol valstrikken en verrassende wendingen waar U natuurlijk gaarne uw tegenstander mee verrast, maar niet graag zelf het slachtoffer van wordt. In deze uitgave wordt U op bijzonder plezierige wijze wegwijs gemaakt in dit doolhof van combinaties en valstrikken. Aan de hand van 2OO instructieve partijen leert U spelenderwijs vele tactische finesses kennen, waarmee U uw speelsterkte aanzienlijk kunt opvoeren.

Wil je het boek lezen?Taktiek in de opening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.C. van der Tak. Lezen Taktiek in de opening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN