Pizza della vita

Pizza della vita - Ineke Fritz | Northernlights300.org

... paar mensen die in hem geloven. Hij woont in het souterrain van een ten dode opgeschreven kraakpand, met junk op leeftijd Frida als enige medebewoner ... Welkom - restaurantladolcevita.nl ... . Een baantje als pizzabezorger draagt bij aan de schijn van een hervonden leven. Pizza della vita Ineke Fritz • Boek • paperback. Samenvatting . Eens was hij de man die alles had: geld, status, een droomvrouw en een briljante carrière. * * * Alcoholist Rudolph den Hartog maakt sinds kort weer deel uit van de samenleving, voor de paar mensen die in hem geloven. Ineke Fritz Pizza della vita Gedrukt boek Een man bezat status, een prachtige, maar koele vrouw, een schitterend huis en zat aan de top van zijn car ... Ineke Fritz Pizza della vita - bibliotheek.nl ... . Ineke Fritz Pizza della vita Gedrukt boek Een man bezat status, een prachtige, maar koele vrouw, een schitterend huis en zat aan de top van zijn carrière; door alcohol verloor hij alles. Bestel Pizza della vita Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ik wil Ineke Fritz en uitgeverij Zilverspoor bedanken voor het ter beschikking stellen van dit exemplaar van 'Pizza della Vita' Titel: Pizza della Vita. Schrijver: Ineke Fritz. Uitgever: Zilverspoor. Uitgave: Paperback. ISBN: 978-94-907-6751-8. Verschenen: maart 2014. Aantal Pagina's: 310. Genre: Roman Pizza Vita - Diependale 73, 9700 Oudenaarde - Beoordeling van 4.8 op basis van 5 recensies 'Super lekker!' PIZZA DELLA VITA - Ineke Fritz . € 18, 95 (inclusief 9% btw) Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. Roman, 13,5 x 21 cm, ... PIAZZA DELLA VITA. Ontstaan uit passie voor koffie, ... authentieke Italiaanse gerechten, denk hierbij o.a. aan polenta, risotto, lasagne, tagliatella en uiteraard onze pizza's. Al onze gerechten en taarten komen uit eigen keuken. Bereid met verse ingrediënten, passie en vakmanschap! Bij ons staat de tijd even stil ... Insalata La Vita Bella € 11,75 Salade met gerookte ham en geitenkaas Insalata di Salmone € 12,75 Salade met gerookte zalm, tonijnsalade, kappertjes en r...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke Fritz
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Pizza della vita.pdf

OMSCHRIJVING

Eens was hij de man die alles had: geld, status, een droomvrouw en een briljante carrière. * * *Alcoholist Rudolph den Hartog maakt sinds kort weer deel uit van de samenleving, voor de paar mensen die in hem geloven. Hij woont in het souterrain van een te slopen pand, met junk op leeftijd Frida als enige medebewoner. In ruil voor gratis wonen houdt Rudolph krakers buiten de deur. Zijn baantje als pizzakoerier versterkt de schijn van een hervonden leven. Als vriend Fons en zus Trudy hem echter confronteren met heden en verleden, wordt Rudolph gedwongen om zijn snel naderende dood en inktzwarte verleden onder ogen te zien. Met galgenhumor en bijtend sarcasme, maar ook door zich voorzichtig open te stellen voor vriendschap en ja, zelfs voor de liefde, geeft Rudolph tegengas. * * *'De grote kracht van Pizza della Vita schuilt in het personage van Rudolph den Hartog. Het leven dat hij leidt is niet bepaald alledaags, maar toch is hij een geloofwaardig, levensecht personage dankzij de vele kleurschakeringen die Ineke Fritz hem meegeeft. Als je hem leert kennen in zijn vele facetten - zijn harde en zachte kanten, zijn sarcasme en zijn kwetsbaarheid, zijn grote successen en diepe dalen - ga je onvermijdelijk een beetje van hem houden.' - - Mechteld Jansen, hoofdredacteur Literair Werk* * *Ineke Fritz werkte jarenlang als reclametekstschrijver. Sinds enige tijd legt ze zich toe op het schrijven van korte verhalen en romans. Haar roman De Achtertuin kwam op de shortlist van de Nieuwe Schrijversprijs 2009, een initiatief van AKO en Free Musketeers. Korte verhalen werden gepubliceerd in Het Parool en diverse verhalenbundels. Met Pizza della Vita debuteert Ineke bij uitgeverij Zilverspoor.

Wil je het boek lezen?Pizza della vita in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke Fritz. Lezen Pizza della vita Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN