Als je deze brief leest

Als je deze brief leest - Vicente Gramaje | Northernlights300.org

...je deze brief leest. [Vicente Gramaje; Imke Zuidema; et al] -- Wanneer een arts van middelbare leeftijd in Marokko een oude liefdesbrief uit 1921 in een fles vindt, besluit hij deze alsnog te bezorgen ... Als je deze brief leest - Livros na Amazon Brasil ... ... . Je voelt je overweldigd door ontgoocheling of je hebt het gevoel alsof je hart in duizend stukjes gebroken is. Wat de ook reden is, dit is hoe jij je voelt. Vóór je verder leest, ga eerst op zoek naar een aangename en rustige plaats waar je deze brief kan lezen. Zoek een veilig toevluchtsoord waar je alleen kan zijn met jezelf. 21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief. 12 juli 2017 / Michelle / Blogs / 2 reacties. Een goede openingszin voor je ... bol.com | Als je deze brief leest, Vicente Gramaje ... ... . Zoek een veilig toevluchtsoord waar je alleen kan zijn met jezelf. 21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief. 12 juli 2017 / Michelle / Blogs / 2 reacties. Een goede openingszin voor je sollicitatiebrief is haast onmisbaar. Je hebt namelijk maar een paar seconden de tijd om de lezer ervan te overtuigen dat hij of zij écht verder moet lezen....

INFORMATIE

AUTEUR
Vicente Gramaje
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Als je deze brief leest.pdf

OMSCHRIJVING

Door een samenzwering van het hele universum lijkt het erop dat een verloren geraakte liefdesbrief uiteindelijk toch nog bezorgd gaat worden. De brief, gevonden in een fles die is afgesloten met een lakzegel, bevat de laatste woorden van kapitein Pedro Gimeno Trester die, wetend dat zijn uren geteld waren tijdens de slachting bij Annual in Marokko in 1921, een boodschap schreef aan zijn geliefde, Noelia Claramunt Pellicer.Bijna een eeuw later zal de vondst van deze brief zal het leven van Víctor Monteoscuro, een arts die zijn stethoscoop en doktersjas aan de wilgen heeft gehangen, blijvend veranderen. Hij heeft tijd nodig om het vertrouwen in de geneeskunde en zichzelf terug te vinden, maar hij heeft vooral tijd nodig om de dood van zijn vrouw te verwerken. Op zoek naar rust en bezinning maakt hij een reis door het noorden van Marokko en doet hij een opmerkelijke vondst. Op een plek waar gebouwd wordt, stuit een graafmachine op een massagraf met daarin de stoffelijke overschotten van Spaanse soldaten, die vermoord zijn tijdens de Slag bij Annual in 1921.Tussen de stoffelijke overschotten van die anonieme soldaten vindt Víctor een afgesloten fles met daarin de brief van de gesneuvelde soldaat. Hij neemt zich voor deze te bezorgen, breekt daarvoor zijn reis af en keert terug naar Spanje. Tijdens de zoektocht naar de nabestaanden van Noelia ontvouwt zich een prachtige en ontroerende liefdesgeschiedenis die in de kiem is gesmoord, maar die dankzij hem weer tot bloei komt.

Wil je het boek lezen?Als je deze brief leest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vicente Gramaje. Lezen Als je deze brief leest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN