Santenkraam

Santenkraam - Ronelda S. Kamfer | Northernlights300.org

...mfer geeft hun in deze bundel een stem. Beurs Bavel - Santenkraam ... De hele santenkraam - Betekenis en herkomst | Historiek ... . 179 vind-ik-leuks. In het voor- en najaar organiseert de Santenkraam één van de grootste tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs in de regio Breda (Bavel).: 11 okt. Santenkraam klinkt minder rauw, en veelzijdiger. Ze brengt vertedering en verwondering, boosheid, straattaal en muziek samen - aspecten waarvoor ook vertaler Alfred Schaffer oog heeft. Met allemachtig mooie vondsten als 'woorden fladderen als vleer ... de hele santenkraam (herkomst en betekenis) | Genootschap ... ... . Met allemachtig mooie vondsten als 'woorden fladderen als vleermuizen om mij heen', wordt in Santenkraam de geschiedenis levend gehouden.' Trouw Brocante 2 deurs biedermeier meidenkast uit circa 1880.Kast is geheel gerestaureerd en gerestyled.Geschilderd met Amazona krijtverf in de kleur zonnestraal oker geel en als eindlaag matte vernis ter bescherming.Leuke geroeste greep en slotplaatje maken het geheel af.Deuren sluiten netjes en lade loopt soepel.Er kan door ons een roede in gemaakt worden wat dit kastje geschikt maakt voor ... We zijn met Sant & Kraam gestart omdat we het leuk vinden. We houden van marktjes, de contacten met mensen en natuurlijk de stroopwafels. Daar genieten we zelf ook al jaren van....

INFORMATIE

AUTEUR
Ronelda S. Kamfer
DIMENSIE
9,18 MB
BESTANDSNAAM
Santenkraam.pdf

OMSCHRIJVING

De debuutbundel van Ronelda S. Kamfer, 'Nu de slapendehonden' (2008), is door de pers met lof overladen. Zewordt een van de meest veelbelovende Zuid-Afrikaansedichters van dit moment genoemd. Met haar tweedebundel, 'Santenkraam', lost zij die belofte in.De lezer maakt kennis met Skipskop, een vissersdorpje dat in dejaren tachtig ontruimd werd door de apartheidsregering. Mensenwerden weggerukt uit hun vertrouwde omgeving en overgebrachtnaar een onbekende plek. Ronelda Kamfer geeft hun in deze bundeleen stem.Haar persoonlijke gedichten, over haar verslaafde vriend, haar vaderdie haar moeder mishandelde, en over haar onmacht na hetoverlijden van haar grootvader, zijn schrijnend.'Santenkraam' is veelkantig en adembenemend, bevlogen en hartverscheurend,en zal de lezer nog lang bijblijven.

Wil je het boek lezen?Santenkraam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronelda S. Kamfer. Lezen Santenkraam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN