Prettig gestoorde ontmoetingen

Prettig gestoorde ontmoetingen - Jules Grandgagnage | Northernlights300.org

...oetingen van Jules Grandgagnage. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Jules werkte meer dan dertig jaar als leraar in Antwerpen ... bol.com | Spel der ontmoetingen, Berlia | 9789402126600 ... ... . Nu hij met pensioen is, kan hij zich voltijds toeleggen op zijn vele hobby's. Als hij niet zit te schrijven, tokkelt hij op zijn gitaar of speelt saxofoon, met een voorliefde voor jazzstandards. Z Voor 'Prettig gestoorde ontmoetingen' maakte hij een selectie van humoristische columns en korte verhalen die in de loop der jaren in allerlei tijdschriften verschenen. In dit boek laat hij met nietsontziende zelfspot zijn alter ego Jules de meest bizarre avonturen beleven. Prettig gestoorde ontmoetingen | Ju ... Prettig gestoorde ontmoetingen, Jules Grandgagnage ... ... . In dit boek laat hij met nietsontziende zelfspot zijn alter ego Jules de meest bizarre avonturen beleven. Prettig gestoorde ontmoetingen | Jules Grandgagnage. voor mensen met een slecht karakter . Jules Grandgagnage werkte meer dan dertig jaar als leraar en ict-coördinator in Antwerpen. Nu hij met pensioen is, kan hij zich voltijds toeleggen op zijn hobby"s. Jules Grandgagnage werkte meer dan dertig jaar als leraar en ict-coördinator in Antwerpen. Nu hij met pensioen is, kan hij zich voltijds toeleggen op zijn hobby's. De laatste tien jaar was hij een productief medewerker aan allerlei online Nederlandse en anderstalige encyclopedieën. Als vertaler draagt hij bij aan Nederlandse vertalingen van het werk van Shakespeare en John Donne. Zijn ... Koop nu Prettig gestoorde ontmoetingen van Jules Grandgagnage bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Op een prettig gestoorde wijze vertelt de schrijver over relaties, Antwerpenaars, schoolmensen en vreemde ontmoetingen. Boze briefschrijvers,computerverslaafden, pratende penissen, welkom in de wereld van Jules! Voor `Prettig gestoorde ontmoetingen` maakte hij een selectie van humoristische columns en korte verhalen die in de loop der jaren in allerlei tijdschriften verschenen. In dit boek laat hij met nietsontziende zelfspot zijn alter ego Jules de meest bizarre avonturen beleven. Prettig Gestoord. 1.3K likes. Welkom op mijn Pagina ☺ Hier worden plaatjes geplaatst met een tikkeltje humor :p Sommige plaatjes komen vanuit het internet en sommige maak ik dan ook zelf. Ik wens je... Noté /5: Achetez Prettig gestoorde ontmoetingen: voor mensen met een slecht karakter de Grandgagnage, Jules: ISBN: 9789402187878 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Op 1001 gedichten staan de leukste gedichten en gedichtjes, meld je aan en voeg ook jouw gedichten toe. Lees ook het gedicht 'ze is prettig gestoord '! Spel der ontmoetingen (Paperback). De rustige Ton Raa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Grandgagnage
DIMENSIE
9,28 MB
BESTANDSNAAM
Prettig gestoorde ontmoetingen.pdf

OMSCHRIJVING

Jules Grandgagnage werkte meer dan dertig jaar als leraar en ict-coördinator in Antwerpen. Nu hij met pensioen is, kan hij zich voltijds toeleggen op zijn hobby's. De laatste tien jaar was hij een productief medewerker aan allerlei online Nederlandse en anderstalige encyclopedieën. Als vertaler draagt hij bij aan Nederlandse vertalingen van het werk van Shakespeare en John Donne. Zijn gedichten verschenen onder meer in Yang, Krakatau, Mondzee, Omslag en Meander. Daarnaast publiceerde Jules ook twee kinderboeken en een aantal korte verhalen in literaire tijdschriften. Voor 'Prettig gestoorde ontmoetingen' maakte hij een selectie van humoristische columns en korte verhalen die in de loop der jaren in allerlei tijdschriften verschenen. In dit boek laat hij met nietsontziende zelfspot zijn alter ego Jules de meest bizarre avonturen beleven. Hierbij put hij uit zijn ervaringen met allerlei milieus en mensen. Eigenlijk is het een truc, verklapt Jules ons. Door jezelf als een nar op het toneel te zetten, mag je eigenlijk alles zeggen... Op een prettig gestoorde wijze vertelt de schrijver over bizarre relaties en vreemde ontmoetingen. Welkom in de wereld van Jules!

Wil je het boek lezen?Prettig gestoorde ontmoetingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Grandgagnage. Lezen Prettig gestoorde ontmoetingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN