Mallabaarse Brieven

Mallabaarse Brieven - B. van der Pol | Northernlights300.org

... we in een tweedelige documentaire op zoek naar de vergeten geschiedenis van deze Friezen in India ... Voorbeeldbrief: Hoe schrijf je een zakelijke brief ... . Hiervoor putten we uit de Mallabaarse brieven van Canter Visscher, die hij schreef van 1717 tot 1723 ... Hiervoor putten we uit de Mallabaarse brieven van Canter Visscher, die hij schreef van 1717 tot 1723 tijdens zijn verblijf in Cochin, Zuid-India, waar hij als predikant in dienst was van de VOC. Canter Visscher is evenals Van der Pol afkomstig uit Harlingen. Verder worden brieven vaker in zijn geheel gelezen en leest men een e-mail maar globaal. Inhoud ... Mallabaarse Brieven - Bauke van der Pol - (ISBN ... ... . Verder worden brieven vaker in zijn geheel gelezen en leest men een e-mail maar globaal. Inhoud van een zakelijke brief Een zakelijke brief bestaat uit drie belangrijke delen. Deze indeling is in het zakelijk traject gebruikelijk bij het lezen van een zakelijke brief en daarom belangrijk. RVS brievenbus, Brabantia brievenbus, staande bievenbus, briefplaat. GAMMA heeft het allemaal. Bekijk nu ons assortiment brievenbussen. Hiervoor putten we uit de Mallabaarse brieven van Canter Visscher, die hij schreef van 1717 tot 1723 tijdens zijn verblijf in Cochin, Zuid-India, waar hij als predikant in dienst was van de VOC. Canter Visscher is evenals Van der Pol afkomstig uit Harlingen. Brieven zijn vaak wat langer en gedetailleerder dan e-mails. Voor de opmaak van brieven zijn in België verschillende normen van het Bureau van Normalisatie (NBN) van toepassing. De belangrijkste daarvan is Indelen en typen van documenten (NBN Z 01-002). Naar die norm wordt meestal verwezen met de BIN-norm. Op deze pagina vindt u de beste links omtrent het schrijven van een brief. Er zijn veel verschillende soorten brieven: de zakelijke brief, de sollicitatiebrief, de motivatiebrief, brieven in het Engels, bezwaarschriften en vele andere. Dieuwke (Dieuke, Djuwke) Tammerus Canter Visscher geb. 1703 Bolsward, Friesland, Nederland (Europa) ovl. ca. 22 mei 1783 Bolsward, Friesland, Nederland (Europa): anglofrisian...

INFORMATIE

AUTEUR
B. van der Pol
DIMENSIE
8,60 MB
BESTANDSNAAM
Mallabaarse Brieven.pdf

OMSCHRIJVING

Mallabaarse Brieven 1e druk is een boek van B. van der Pol uitgegeven bij Walburg Pers. ISBN 9789057305726 In 1717 kwam in Jacobus Canter Visscher aan in Cochin, op de Malabarkust van Zuid-India (destijds gespeld als Mallabar). In deze VOC-vesting zou hij 6 jaar als predikant werkzaam zijn. Hij was zeer ge nteresseerd in de Malabaarse cultuur, waarover hij 37 brieven schreef aan zijn ouders in Harlingen, maar ook aan handelaren, bankiers, militairen en wetenschappers. Na zijn dood in 1735 werden de zorgvuldig bewaarde afschriften van zijn brieven naar Nederland overgebracht, waar ze in 1743 werden uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Mallabaarse Brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. van der Pol. Lezen Mallabaarse Brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN