Bloedhonden in Iran

Bloedhonden in Iran - Bob Emmers | Northernlights300.org

...in Iran, Emmers". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken ... Lafaards kunnen ver komen in de Nederlandse politiek ... ... . Koop nieuw of tweedehands . Bloedhonden in Iran is een misdaadroman over de zoektocht naar een thuis in een feodaal, door religieuze maffia geteisterd land. Andere publicaties van deze auteurs Witse - Operatie Solar Bloedhonden in Iran Bob Emmers Bart Van Lierde. 1. Verschenen in 2014 bij Linkeroever. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1. Thrillers & Spanning Topics 0 Genre Thrillers & Spanning Uitgeverij Linkeroever Laa ... bol.com | Bloedhonden in Iran, Bob Emmers | 9789089242822 ... ... . Thrillers & Spanning Topics 0 Genre Thrillers & Spanning Uitgeverij Linkeroever Laatste editie 29 maart 2014 ISBN 9789089242822 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank Van Lierde Bloedhonden in Iran. Gedrukt boek . Een man koopt van zijn erfenis notenbomen in Iran, maar wordt opgelicht door een clan die hij langs legale weg niet kan bestrijden. Genre Thriller, Fictie Onderwerpen Spannende boeken algemeen, Proza (romans/novellen), romans en novellen ; oorspr. Bloedhonden in Iran is een echte aanrader voor mensen die graag een kort maar krachtig boek lezen en dit is waarom. Bloedhonden in Iran is een thriller geschreven door Bart Van Lierde en Bob Emmers. Bart van lierde is een auteur die voornamelijk misdaadromans en thrillers schrijft. Bloedhonden in Iran van Bob Emmers (boek, paperback, ISBN 9789089242822). Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat... Scopri Bloedhonden in Iran di Bob Emmers, Bart Van Lierde: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Bloedhonden in Iran: Amazon.es: Emmers, Bob, Lierde, Bart Van: Libros ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bob Emmers
DIMENSIE
5,81 MB
BESTANDSNAAM
Bloedhonden in Iran.pdf

OMSCHRIJVING

Na de dood van zijn ouders mag de Iraanse professor Kamran Parsapour de erfenis niet verdelen onder zijn familie, omdat die na de revolutie van 1979 uitgeweken is naar de VS. Daarom koopt hij met het fortuin grond in het Alborzgebergte. Daar heeft hun vader ooit gerdubomen gerooid, notelaars die zo traag groeien, dat het hout zinkt in water en bestand is tegen vuur. Algauw ontdekt Kamran dat hij de grond heeft gekocht van een clan die er niet de eigenaar van is. Hij kan het geld onmogelijk via de rechtbank terugeisen, want de clan wordt beschermd door de Revolutionaire Garde, een tak van het Iraanse leger. Om niet aan zijn familieleden te moeten opbiechten dat hij hun erfenis heeft verkwanseld, verzint Kamran een manier om de grond alsnog in handen te krijgen... Bloedhonden in Iran is een misdaadroman over de zoektocht naar een thuis in een feodaal, door religieuze maffia geteisterd land.

Wil je het boek lezen?Bloedhonden in Iran in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bob Emmers. Lezen Bloedhonden in Iran Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN