Tomoë Hc01. de watergodin

Tomoë Hc01. de watergodin - Tieko | Northernlights300.org

...iende eeuw. Het leger van heer Yamana staat met 80 ... Het meisje van de Wereldexpo hc 02: Parijs, 1867 - De Werg ... ... .000 samoerais tegenover dat van heer... De goddelijke spiegel (Paperback). Japan, in de vijftiende eeuw. Het leger van heer Yamana staat met 80.000 samoerai tegenover dat van heer Hosokawa. In... De piraat wil Tetsa opvoeden tot een geducht strijder, waarna hij met haar wil trouwen om zo het mythische paar van vroeger weer tot leven te brengen en door te gaan met de veroveringen. Japan 1461. Als ze 12 jaar oud is, moet Tetsa zo ... R2R 2017-03 Stripwinkels Nederland by Van Ditmar Boeken B ... ... . Japan 1461. Als ze 12 jaar oud is, moet Tetsa zonder iets te kunnen doen toekijken hoe het vissersdorpje waar ze woont verwoest wordt. Op zoek naar artikelen van Tieko? Artikelen van Tieko koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Tomoë - 1: De watergodin Klassieke degelijkheid De mooie cover met een knipoog naar Hokusai 's grote golf bij Kanagawa is de voorbode voor een bloedig verhaal over de jonge Sa...

INFORMATIE

AUTEUR
Tieko
DIMENSIE
9,28 MB
BESTANDSNAAM
Tomoë Hc01. de watergodin.pdf

OMSCHRIJVING

Japan 1461. Als ze 12 jaar oud is, moet Tetsa zonder iets te kunnen doen toekijken hoe het vissersdorpje waar ze woont verwoest wordt. De piraat Yoshinaka slacht haar familie af en neemt haar mee. Twee eeuwen geleden is een van de voorvaders van Yoshinaka met zijn minnares Tomoé – waar Tetsa van afstamt - legendarisch geworden door de hoofdstad Kyoto te veroveren.De piraat wil Tetsa opvoeden tot een geducht strijder, waarna hij met haar wil trouwen om zo het mythische paar van vroeger weer tot leven te brengen en door te gaan met de veroveringen.

Wil je het boek lezen?Tomoë Hc01. de watergodin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tieko. Lezen Tomoë Hc01. de watergodin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN