Draadloze Thuisnetwerken

Draadloze Thuisnetwerken - J. Vanderaart | Northernlights300.org

.... In Nederlandse huishoudens zijn huisnetwerken doorgebroken vanaf 2000, na de introductie van ADSL en de komst van draadloos breedbandinternet ... Windows 10 Instellingen, onderdeel Netwerk en internet ... .. Oorspronkelijk werden huisnetwerken vooral gebruikt voor het verbinden van computers onderling in ... Draadloze thuisnetwerken bij Windows 10 gebruiken en problemen oplossen. Klap het volgende gedeelte uit voor hulp bij installeren, verbinding maken, delen van bestanden, foto's en muziek en het oplossen van problemen met uw draadloze netwerk en volg de stappen en de koppelingen. Draadloze netwerken Met een draadloos netwerk hebt u internet in uw hele woning. Via deze verbinding kunt u ook bestanden van verschillende c ... Een thuisnetwerk aanleggen: snelgids voor beginners ... . Draadloze netwerken Met een draadloos netwerk hebt u internet in uw hele woning. Via deze verbinding kunt u ook bestanden van verschillende computers met elkaar delen. Maar wat is een draadloos netwerk precies en wat hebt u ervoor nodig? Lees meer over netwerken in dit artikel. De modem-router van je provider staat bijvoorbeeld in de meterkast en het draadloze bereik is ondermaats. Dan kan een range-extender of wifi-repeater nog wel uitkomst brengen, maar daarmee halveer je in principe wel de snelheid van je draadloze verbinding. Een andere reden om een tweede router in je netwerk op te nemen is dat je standaardrouter weinig extra opties biedt (en zelf frunniken aan ... Als in 'draadloze netwerk controleren' duidelijk is geworden dat je nog geen adequate versleuteling gebruikt, wordt het tijd dat alsnog te regelen. Je draadloze netwerk beveiligen kan met onderstaand 3-stappenplan. Aan de slag! Browser is startpunt. Alle instellingen van een router zijn te benaderen via de webinterface.Deze pagina is te bereiken via de browser, waarmee je normaal ook op ... Een accesspoint verzorgt een draadloze verbinding voor de draadloze apparaten in uw thuisnetwerk. Bijvoorbeeld uw smartphone en tablet, maar wellicht tevens een laptop die niet voorzien is van een ethernetaansluiting. Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een draadloos netwerk op een draadloze router, zorg er dan voor dan het draadloze thuisnetwerk niet gebruikt kan worden. Het makkelijkste is om de optie 'niet gebruiken' aan te zetten. Helaas is die optie niet altijd aanwezig. Veiliger is dan om alsnog de WPA aan te zetten. Published: 2018-03-29 | Situatie Een connectie met internet is nodig om toegang te hebben tot de Smart functionaliteit van de TV. Draadloze thuisnetwerken populairder dan kabels In Amerika is de adoptie van draadloze netwerken in huishoudens iets groter dan het gebruik van thuisnetwerken die gebruik maken van Ethernet-kabels. Linksys, leider in netwerkoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik, introduceert de AC5400 Tri-Band Wireless Router, de AC1900 Range Extender en de AC600 USB-adapter. Deze producten bieden ... Thuisnetwe...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Vanderaart
DIMENSIE
7,53 MB
BESTANDSNAAM
Draadloze Thuisnetwerken.pdf

OMSCHRIJVING

Draadloze Thuisnetwerken 1e druk is een boek van J. Vanderaart uitgegeven bij Duuren Media, Van. ISBN 9789059402683 FAQMAN THEMA GIDSDRAADLOZE THUISNETWERKENHet installeren van een draadloos thuisnetwerk is tegenwoordig niet zo'n grote uitdaging meer. Maar wilt u met de nieuwste hardware en Windows XP of Windows Vista het meeste uit uw draadloze netwerk halen, dan komt er doorgaans wel wat meer bij kijken om een en ander optimaal te laten functioneren. Vandaar dat netwerkgoeroe John Vanderaart in deze complete en actuele gids uitgebreid ingaat op alle ins en outs van draadloze netwerken. Maar dat is nog niet alles: ook beveiliging, optimalisatie, roaming en draadloos bellen via internet worden behandeld. Met de talloze tips en antwoorden op vele vragen is dit boek een gedegen standaardwerk, dat bij geen enkele serieuze thuisnetwerker mag ontbreken. Tot de behandelde onderwerpen behoren:- benodigde hardware- softwarematige installatie onder verschillende Windows-versies- een draadloos netwerk opzetten- het netwerk beveiligen- netwerkprestaties verbeteren- roaming- werken met het netwerk- draadloos bellen via internet- tips 8. trucs- vraag & antwoordOp de bijgeleverde cd-rom treft u nuttige shareware en freeware aan, waarmee het werken met een draadloos (thuis) netwerk n g aantrekkelijker wordt.Over de auteur:John Vanderaart had al een netwerkverbinding tussen de badkamer en de keuken liggen, toen normale stervelingen hun eerste computer nog moesten kopen. In de jaren tachtig van de vorige eeuw maakte hij furore als Commodore 64-goeroe, waarna hij uitgroeide tot gerespecteerd journalist, (spel)programmeur, consultant, auteur, uitgever en netwerkdeskundige. Momenteel schrijft hij voor diverse tijdschriften, waaronder Computer Idee.Van Duuren Media biedt een unieke service aan de kopers van dit boek. Registreer uw boek op internet en ontvang vervolgens gratis e-zines van de auteur met nog meer informatie en tips, of stel uw vraag op het interactieve auteurs- en lezersforum. Surf direct naar www.registreeruwboek.nl.

Wil je het boek lezen?Draadloze Thuisnetwerken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Vanderaart. Lezen Draadloze Thuisnetwerken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN