Lucas Somath

Lucas Somath - Thomas Claus | Northernlights300.org

...ie opgesloten zit in een beklemmende wereld vol existentiële dilemma's, tracht ... Vind lucas in Boeken op Marktplaats ... ... Lucas Somath. Lucas Somath is het openhartige testament van een man voor wie noch de wereld, noch het leven ook maar enige zin heeft. Of beter: geen zin meer heeft. De manier waarop dit gebeurt, maakt van Lucas Somath een even verontrustend als exuberant boek. Lucas Somath, een jonge veertiger die opgesloten zit in een beklemmende wereld vol existentiële dilemma's, tracht zichzelf al jaren te ... Eén van mijn bronnen in de buurt van de erven-Claus beweert dat Lucas Soma ... Mark Cloostermans: # 194 Thomas Claus / Lucas Somath ... ... Eén van mijn bronnen in de buurt van de erven-Claus beweert dat Lucas Somath de aanleiding was voor een heftige ruzie tussen Thomas en de weduwe Claus, omdat Veerle Claus weigerde haar connecties bij De Bezige Bij aan te spreken, zodat de uitgever van Het verdriet van België Lucas Somath tóch zou uitgeven. En een tweede bron vertelt me dat uitgever Harold Polis, bij wiens Meulenhoff-Manteau ... Lucas Somath is dat niet. Om de lezer te ontregelen, moet de schrijver namelijk zelf wél voortdurend weten waar hij mee bezig is. Nu ontregelt Thomas Claus vooral Lucas Somath, en vice versa. Een uniek boek, dat is het zeker, maar dat is in dit geval geen aanbeveling. Bestel Lucas Somath van Thomas Claus. Gratis ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Claus
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
Lucas Somath.pdf

OMSCHRIJVING

Lucas Somath, een jonge veertiger die opgesloten zit in een beklemmende wereld vol existentiële dilemma's, tracht zichzelf al jaren te beschrijven in een boek dat hij maar niet kan voltooien. Steeds opnieuw komt hij met een ander verhaal dat nog wonderlijker is dan het vorige. De deur naar het onbewuste staat op een kier. De angst voor het witte blad overweldigt hem. Over het Niets, die sinistere apostel van de leegte, heeft hij geen enkele controle. Toch gaat hij het met veel verbeelding en humor te lijf.In zijn drang om te vertellen speelt Lucas op schijnbaar eenvoudige maar tegelijk bezeten wijze een magisch spel dat uitmondt in een passioneel betoog vol ingetogen strengheid en grenzeloze veerkracht. Via een pandemonium van beschouwingen, mijmeringen en waanbeelden wordt een onthutsend portret geschetst van een schrijver in strijd met zichzelf en zijn tijd.

Wil je het boek lezen?Lucas Somath in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Claus. Lezen Lucas Somath Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN