Brazaliada

Brazaliada - R. Anouke van der Wart | Northernlights300.org

...iada. Wanneer de vriend van Puck wordt gevraagd om een half jaar als trauma-arts naar de eilanden met vluchtelingen te gaan, besluit ze om alleen op vakantie naar het Zuid Amerikaanse Brazaliada te vertrekken ... Brazilíada, ou Portugal immune, e ... - Internet Archive ... . Daar ontmoet ze de werkstudente Aña, die haar hele leven op z'n kop zal zetten. 9789402169812 9402169814 Brazaliada Wanneer de vriend van Puck wordt gevraagd om een half jaar als trauma-arts naar de eilanden met vluchtelingen te gaan, besluit ze om alleen op vakantie naar het Zui Brazaliada R. Anouke Van der Wart. Nederlands | Paperback € 18,87 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je St ... bol.com | Brazaliada, R. Anouke van der Wart ... ... . Anouke Van der Wart. Nederlands | Paperback € 18,87 + 37 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Omschrijving. Brazaliada R. Anouke Van der Wart Wanneer de vriend van Puck wordt gevraagd om een half jaar als trauma-arts naar de eilanden met vluchtelingen te gaan, besluit ze om alleen op vakantie naar het Zuid Amerikaanse Brazalia...

INFORMATIE

AUTEUR
R. Anouke van der Wart
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
Brazaliada.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer de vriend van Puck wordt gevraagd om een half jaar als trauma-arts naar de eilanden met vluchtelingen te gaan, besluit ze om alleen op vakantie naar het Zuid Amerikaanse Brazaliada te vertrekken. Daar ontmoet ze de werkstudente Aña, die haar hele leven op z'n kop zal zetten.

Wil je het boek lezen?Brazaliada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Anouke van der Wart. Lezen Brazaliada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN