Hoe overleef ik (zonder) liefde?

Hoe overleef ik (zonder) liefde? - Francine Oomen | Northernlights300.org

...ntwoord hoopt te vinden. Naast dit alles is Neuz lang ziek maar waarom dat zo is weet Rosa niet ... Hoe overleef ik zonder liefde? - Francine Oomen - (ISBN ... ... . (Hoe overleef ik zonder liefde). Rosa is nog steeds verliefd op Neuz maar ook nog eens op Jim. Een jongen die ze ontmoet heeft in de trein (Hoe overleef ik liefde). Samenvatting van het boek. Rosa heeft nog steeds verkering met Neuz. Neuz zou nog een keer langs komen maar hij was ziek. Francine Oomen Hoe overleef ik (zonder) liefde? Gedrukt boek . Tussen Rosa (16) en haar vriendje Neuz gaat het niet zo goed, en om de verwarring nog groter ... Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik (zonder) liefde ... ... . Tussen Rosa (16) en haar vriendje Neuz gaat het niet zo goed, en om de verwarring nog groter te maken ontmoet ze een andere leuke jongen, Jim. Vanaf ca. 13 jaar. Genre Kinderboek, Fictie Onderwerpen Hoe overleef ik (zonder) liefde? Hoe overleef ik met/zonder vrienden? Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) Hoe overleef ik (zonder) dromen? Hoe overleef ik mijn vader? (en hij mij!) Dat is het laatste deel van de serie. De volgende boeken die uit komen over Rosa zijn voor oudere lezers en de boeken zelf zullen anders gaan heten. Hoe overleef ik zonder liefde? | ISBN 9789045113128 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoe overleef ik... zonder vriendinnen? donderdag 26 mei 2016 om 18:55 Hoe overleef ik... een vriendinnentest? woensdag 25 mei 2016 om 18:55 Meer afleveringen. Info. Vraag en antwoord Informatie voor ouders Cookiebeleid. Regels en privacy Colofon Nieuws. Volg NPO Zapp. TikTok Instagram YouTube Nieuwsbrief Grote bekendheid verwierf ze met de Hoe overleef ik-serie voor oudere kinderen, die diverse malen bekroond werd door de Nederlandse Kinderjury. Van haar hand verschenen eveneens de veelgeprezen jeugdboeken met Lena Lijstje, Ezzie en Sam, Beer en Pip in de hoofdrol. Gek van liefde is haar eerste boek voor volwassenen. Toon aanbod Het liedje No Fear uit de musical Hoe overleef ik zonder liefde? Hoe overleef ik (zonder) liefde? Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2007 ISBN 9045104016 Kenmerken 1 daisy-rom (03 uur, 43 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening met tek. van Annet Schaap Integrale weergave van het boek: Amsterdam [etc.] : Querido, 2006. - 180 p. Hoe overleef ik (zonder) liefde? Een boek over liefde en angst, over vertrouwen en onzekerheid, over vriendschap en verwachtingen. Veronie geeft aan in haar recensie aan dat er in dit boek belangrijke problemen en issues aan de orde komen en neemt als voorbeeld de diepe kloof die kan ontstaan tussen ouders en kind bij uithuwelijking....

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik (zonder) liefde?.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom is liefde toch zo ingewikkeld? Dat is wat Rosa en haar vrienden zich afvragen. Wat voelt zij voor Jim? En Jim voor haar? Waarom is Neuz zo lang ziek? En wat spookt Rosa's moeder uit op het internet?Waarom maak je dingen kapot, als je ze heel wil houden? Waarom komen er woorden uit je mond, die je niet wil zeggen? En waarom blijven de woorden die je vaak wél wil zeggen, vaak steken in je keel? Een heleboel vragen en gelukkig ook veel antwoorden.Dit boek gaat over liefde en angst, over vertrouwen en onzekerheid, over vriendschap en verwachtingen. Voor iedereen die van iemand houdt. Met veel e-mails, chats en onmisbare survivaltips.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik (zonder) liefde? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik (zonder) liefde? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN