CULTUURVERANDERING IN COMPLEXE ORGANISATIES

CULTUURVERANDERING IN COMPLEXE ORGANISATIES - R.J. Scheltens | Northernlights300.org

... boek. Onder... Bedrijfscultuur: De wijze waarop de leden van de organisatie zich intern in hun onderlinge relaties en extern in hun relaties met klanten en leveranciers gedragen ... PDF Joost Drenthe Ingrid Huting-Van Niejenhuis Tien essenties ... ... . Het ontwikkelen van een klantgerichte bedrijfscultuur. Kijk uit met een cultuur-programma ! Hoe dan wel? Voorbeelden, inzichten & tips. Cultuurverandering als project verzandt. Je kunt heel lang nadenken over cultuur en cultuurverandering. Onderzoeken doen, analyses maken, plannen opstellen. Het ingewikkeld máken. Dat is een aanpak die past bij een bureaucratie, en dat is juist wat veel organisaties willen doorb ... CULTUURVERANDERING SUCCESFACTOREN John P KOTTER RESULTATEN ... ... . Onderzoeken doen, analyses maken, plannen opstellen. Het ingewikkeld máken. Dat is een aanpak die past bij een bureaucratie, en dat is juist wat veel organisaties willen doorbreken. Veel vruchtbaarder is een aanpak die je 'doenken' zou kunnen noemen. Denken en doen hand-in-hand. Niet zo vaak. Volgens PwC-strategieconsultants Jon Katzenbach, Carolin Oelschlegel en James Thomas is grootschalige cultuurverandering niet alleen onmogelijk maar ook onwenselijk: de cultuur is de persoonlijkheid van de organisatie, en die wil én kun je echt niet zomaar even resetten. 9789026727931 9026727...

INFORMATIE

AUTEUR
R.J. Scheltens
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
CULTUURVERANDERING IN COMPLEXE ORGANISATIES.pdf

OMSCHRIJVING

Het effect van omgevingsfactoren op sociaal gedrag staat centraal in dit boek. Onder verschillende omstandigheden onstaan andere gedragsvormen die een logisch antwoord vormen op de eisen die de omgeving stelt. Als een manager dat gedrag wil veranderen, zal een ingreep op die omgeving een noodzakelijk voorwaarde zijn voor succes. Hij zal deze omgevingsfactoren dan niet als bron van weerstand ontmoeten, maar als hefboom gebruiken voor een succesvolle cultuuromslag.

Wil je het boek lezen?CULTUURVERANDERING IN COMPLEXE ORGANISATIES in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.J. Scheltens. Lezen CULTUURVERANDERING IN COMPLEXE ORGANISATIES Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN