Te Moe Om Te Sterven

Te Moe Om Te Sterven - Luk Saffloer | Northernlights300.org

...l last van hypochondrie en angst om te sterven ... "We moeten opnieuw leren om te sterven ... ... . Ik ben uiteindelijk naar een therapeut gegaan. Dat heeft me wel geholpen maar wat me nog meer hielp was zorgen dat ik die stress niet meer had. ... je zegt ik ben wat moe, maar op een keer dan ben je aan Meestal ben ik moe en op. ... Maar het duurde drie jaar voor het zover was, en de strijd om bij haar sterven hulp te krijgen, viel haar zwaar. Even leek het erop dat het niet zou lukken. Daaronder valt onder anderen het 'recht om n ... Dood omdat je het leven moe bent - is dat een goede reden ... ... . Daaronder valt onder anderen het 'recht om niet alleen te sterven'. Maar wat als iemand die 24 uur per dag omringd wordt door mensen en geen minuut van de dag alleen gelaten wordt laat zien dat ze moe is? Haar ogen probeert te sluiten, maar door de alledaagse beslommeringen 'wakker' gehouden wordt. Te moe om te sterven Luk Saffloer 174 blz Niemand vindt een verklaring voor zijn aanhoudende vermoeidheid. De dagelijkse uitputting begint meer en... Koop Een mooie dag om te sterven van Ellory, R.J. met ISBN 9789049804183. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Luk Saffloer
DIMENSIE
4,93 MB
BESTANDSNAAM
Te Moe Om Te Sterven.pdf

OMSCHRIJVING

Niemand vindt een verklaring voor zijn aanhoudende vermoeidheid. De dagelijkse uitputting begint meer en meer te wegen, maar hij is te trots om eraan toe te geven. Voor de buitenwereld is er dan ook niets aan de hand. Alleen zijn vrouw en kinderen weten hoe hij ‚s avonds na zijn werk enkel nog kan liggen: doodmoe en uitgeteld.Pas in 1994 hoort hij de diagnose: CVS, het chronische vermoeidssyndroom. Een geneesmiddel is er niet en intussen wordt de lijst met lichamelijke klachten langer: van slapeloosheid tot verlammende gewerichtspijnen en ernstige hartritmestoringen. Maar gelukkig wijkt de ziekt soms. Elke goede dag is een verademing, elke dag met minder pijn een geschenk.

Wil je het boek lezen?Te Moe Om Te Sterven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Luk Saffloer. Lezen Te Moe Om Te Sterven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN