Vaardig met arbeidsrecht / druk 1

Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 - J. Heinsius | Northernlights300.org

...nd Tweedehands. 9,85. Verkoop door Boekenbalie BV ... Toelatingstoets Recht en Arbeid, specialisatie Arbeid en ... ... . Op zoek naar artikelen van J. Heinsius? Artikelen van J. Heinsius koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Juridische vaardigheden - Vaardig met ondernemingsrecht 1e druk is een boek van J.J.M. Grapperhaus uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789089740090 Vaardig met ondernemingsrecht volgt stap voor stap de oprichting van een BV. Aan de hand van formulieren, aktes en andere st ... bol.com | Vaardig met Europees recht | 9789054546863 ... ... . Aan de hand van formulieren, aktes en andere stukken komen alle fasen bij de oprichting van een BV aan de orde. Vaardig met arbeidsrecht (Paperback). Deze geheel herziene druk is aangepast aan recente ontwikkelingen zoals de nieuwe kantonrechtersformule en de... Druk: 1 oktober 2009 EPUB met digitaal watermerk Alle productspecificaties. Ebooks lezen is ... Vaardig met arbeidsrecht Vaardig met bestuursrecht Vaardig met staatsrecht Vaardig met strafrecht In voorbereiding Vaardig met civiel procesrecht Vaardig met Europees recht. Toepassing van Europees recht door de rechtspraktijk en (lagere) overheid gaat over de praktische kant van het Europese recht: hoe te procederen a...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Heinsius
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Vaardig met arbeidsrecht / druk 1.pdf

OMSCHRIJVING

Vaardig met arbeidsrecht. Het collectief ontslag maakt de complexe materie van het collectief ontslagrecht helder door het onderwerp op praktische wijze te ontleden. Naast theorie zijn er veel praktijkvoorbeelden met documenten opgenomen die rechtstreeks ontleend zijn aan de rechtspraktijk.

Wil je het boek lezen?Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Heinsius. Lezen Vaardig met arbeidsrecht / druk 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN