De islam in 51 vragen en antwoorden

De islam in 51 vragen en antwoorden - Walter Damen | Northernlights300.org

...zijn de handelingen … Lees verder » De islam in 51 vragen en antwoorden Walter Damen ... Brahim Laytouss - Wikipedia ... . De islam in 51 vragen en antwoorden Walter Damen . Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant werden Walter Damen, Brahim Laytouss, Marc Cools, Sandra Dewandeleer en Emmy Burm geconfronteerd met heel wat vragen. Samen namen ze het initiatief om ... De islam ligt vaak onder vuur in onze moderne, Europese samenleving. Dat heeft onder andere te maken met nieuwsberichten over terrorisme en radicalisering ... Recensie van Katy Hurkmans over De islam in 51 vragen en ... ... . Dat heeft onder andere te maken met nieuwsberichten over terrorisme en radicalisering, maar ook met een haat die onder het mom van religieuze en culturele verschillen ingang vindt in de maatschappij. Het boek De islam in 51 vragen... Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant werden Walter Damen, Brahim Laytouss, Marc Cools, Sandra Dewandeleer en Emmy Burm geconfronteerd met heel wat vragen. Samen namen ze het initiatief om 51 vragen te bundelen die bij vele moslimjongeren leven. Ze zijn Europeaan, Belg en moslim, en proberen die onderdelen van hun identiteit met elkaar in verbinding te brengen. De antwoorden kunnen ... De islam in 51 vragen en antwoorden book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant... Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant werden Walter Damen, Brahim Laytouss, Marc Cools, Sandra Dewandeleer en Emmy Burm geconfronteerd met heel wat vragen. Samen namen ze het initiatief om 51 vragen te bundelen die bij vele moslimjongeren leven. Ze zijn Europeaan, Belg en moslim, en proberen die onderdelen van hun identiteit met elkaar in verbinding te brengen. De antwoorden kunnen ... De islam in 51 vragen en antwoorden. Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant werden Walter Damen, Brahim Laytouss, Marc Cools, Sandra Dewandeleer en Emmy Burm gecon...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Damen
DIMENSIE
10,96 MB
BESTANDSNAAM
De islam in 51 vragen en antwoorden.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens het deradicaliseringsprogramma Deradiant werden Walter Damen, Brahim Laytouss, Marc Cools, Sandra Dewandeleer en Emmy Burm geconfronteerd met heel wat vragen. Samen namen ze het initiatief om 51 vragen te bundelen die bij vele moslimjongeren leven. Ze zijn Europeaan, Belg en moslim, en proberen die onderdelen van hun identiteit met elkaar in verbinding te brengen. De antwoorden kunnen de jongeren helpen om hun geloof te beleven als burgers van een seculiere maatschappij, ver van het extremisme dat de samenleving probeert te ontwrichten. De islam in 51 vragen en antwoorden wordt ingeleid door Marc Cools, professor criminologie, en uitgeleid door advocaat Walter Damen, mede-initiatiefnemer van het deradicaliseringsprogramma Deradiant. Ook Sandra Dewandeleer, psycholoog en oorlogstraumatoloog, en Emmy Burm, ervaringsdeskundige, werkten mee aan de totstandkoming van dit boek.

Wil je het boek lezen?De islam in 51 vragen en antwoorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Damen. Lezen De islam in 51 vragen en antwoorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN