De getuigenis van Jezus

De getuigenis van Jezus - Maljaars Bram | Northernlights300.org

...aar heeft licht dat leven geeft.' Iets over de getuigenis van Jezus, aangaande Johannes den Dooper, Matth ... Getuigenissen van christenen die een wonder ontvingen ... . XI: vs. 11 , door G. E. W. de Wijs, Predikant te Jisp. Betoog dat het woord geloof in het N. T. nergens de leer des geloofs, maar overal de daad des gelooft beteekent, ... De getuigenis van Jezus - De sleutel tot het verstaan van de profetieën. Auteur: Bram Maljaars. Categorie: Geloofszaken. Aantal pagina's: 124. Geïllustreerd: Nee. Uitvoering/Formaat: Paperback A5. Verschijningsdatum: 19-10-2018. ISBN: 978-94-022 ... Is het bestaan van Jezus archeologisch aantoonbaar ... ... . Geïllustreerd: Nee. Uitvoering/Formaat: Paperback A5. Verschijningsdatum: 19-10-2018. ISBN: 978-94-0224-837-1 / 9789402248371 De Getuigenis van Shalom Radio & TV Suriname 2,414 views. 28:06. ... Het getuigenis van Senna - van moslim naar Jezus - Duration: 17:26. Gebed voor de Moslim 5,760 views. 17:26 Ik werd bevrijd in de naam van JEZUS. Dus let op wat u draagt als christenen. Ze kunnen uw gebedsleven belemmeren. Jezus heeft mij al 6 jaren bevrijdt en ik heb geen last meer. Mijn huwelijk is hersteld. Ik ben nu een succes en heb mijn kinderen een van 6 en de andere 4 jaar oud en ik ben nu een evangelist. De historisch-kritische benadering van Jezus tracht via een wetenschappelijke methode de geschiedenis van Jezus van Nazareth te reconstrueren. Deze methode bestaat voornamelijk uit kritische analyse van de bronnen en van de culturele en historische matrix van Jezus om zo te beargumenteren wat de relatie is tussen de overgeleverde herinneringen en wat er in het leven van Jezus gebeurd is. De Bijbel geeft ons een aantal getuigenissen van het leven en de betekenis van Jezus van geboorte tot dood en verrijzenis. Maar naast die Bijbels-theologische Jezus, wat weten we echt over zijn bestaan, of wat kunnen we wetenschappelijk te weten komen over de historische figuur die Jezus onbetwistbaar ook was? We geloven dat de getuigenissen van vervolgde christenen on...

INFORMATIE

AUTEUR
Maljaars Bram
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
De getuigenis van Jezus.pdf

OMSCHRIJVING

In deze Bijbelstudie is de vraagstelling: Wordt er in de oudtestamentische profetieën een toekomstig vrederijk aangekondigd, waarin het nationale volk Israël een overheersende rol zal spelen? Stellen de profeten een massale bekering van het huidige Joodse volk in het vooruitzicht? Is er bij de interpretatie van de Messiaanse beloften in het Oude Testament naast een geestelijke ook sprake van een letterlijk--eschatologische vervulling voor Israël en via Israël ook van een bijzondere zegen voor alle volken? Zijn er profetieën waarvan we moeten zeggen dat ze nog steeds onvervuld zijn? Kortom, liggen er in het Oude Testament nog allerlei beloften speciaal voor het concrete Joodse volk? De auteur zoekt het antwoord op deze dringende vragen in de interpretatie van het Oude Testament door het Nieuwe Testament.

Wil je het boek lezen?De getuigenis van Jezus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maljaars Bram. Lezen De getuigenis van Jezus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN