Het Marshall document

Het Marshall document - Aad Vlag | Northernlights300.org

...offer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft ... Marshall Protocol (Nederlandse vertaling) (MPKB) ... . Een uitgekiende campagne heeft tot gevolg dat hij daarna als martelaar met grote meerderheid tot president wordt gekozen. Bestel Het Marshall document van Aad Vlag. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het Marshall document - Aad Vlag. Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Spreker(s): Sander Davids Blumink . € 18,95 Incl. ... Het Marshall document | Vlag, Aad | 9789082324303 | ebooks ... ... . Spreker(s): Sander Davids Blumink . € 18,95 Incl. btw Koop als download. Luisterfragment Uw browser kan helaas geen fragment ... Het Marshall document | ISBN 9789463270472 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Marshall document. Auteur: Aad Vlag: Voorlezer: Sander Davids Blumink: Speelduur: 10u 55m 24s: Prijs € 18,95. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Het Marshall document. Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Een uitgekiende campagne heeft tot gevolg dat hij daarna als martelaar met grote meerderheid tot president wordt gekozen. Een steenrijke Nederlandse zakenman komt door zijn contacten op het spoor van een criminele organisatie die een marionet op het ... Bestel Het Marshall document van Vlag, Aad als Ebook voor 8.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Het Marshall document. Luister 14 dagen gratis Het Marshall document. 3.8 15 5 Schrijver: Aad Vlag Voorlezer: Sander Davids Blumink. Beschikbaar als audioboek. Beschikbaar als e-book. Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Het Marshallplan was een omv...

INFORMATIE

AUTEUR
Aad Vlag
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
Het Marshall document.pdf

OMSCHRIJVING

Een kansloos geachte presidentskandidaat wordt het slachtoffer van een aanslag die hij ternauwernood overleeft. Een uitgekiende campagne heeft tot gevolg dat hij daarna als martelaar met grote meerderheid tot president wordt gekozen.Een steenrijke Nederlandse zakenman komt door zijn contacten op het spoor van een criminele organisatie die een marionet op het belangrijkste ambt ter wereld heeft geplaatst. Het ontmaskeren van de organisatie lijkt niet genoeg om de gebeurtenissen die de wereldvrede in gevaar brengen te doen stoppen.Deze vijfde thriller van Aad Vlag speelt zich af in een wereld van list, bedrog en een meedogenloze hardheid, waarbij de lezer zich afvraagt of dit niet zomaar zou kunnen gebeuren.

Wil je het boek lezen?Het Marshall document in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aad Vlag. Lezen Het Marshall document Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN