Geluk op je pad

Geluk op je pad - M. de Hoest | Northernlights300.org

...kietelt, vreugde laat voelen, werkt als kippenvel, verbondenheid laat voelen aan dat wat IS ... Geluk Quotes | Motivatie - Geluk - Liefde | Gelukplanner ... . Je kunt er 100% vanuit gaan dat wanneer je op een dag allerlei actieve dingen inplant (dansen, het buikspierenhalfuurtje meepakken en een strandwandeling maken), je dik aan je geluk hebt gewerkt. Doe zelfs 'enge' dingen die je normaal gesproken niet zou doen. Geluk is als water; je houdt het niet vast, maar je kan het tot je nemen of het laten stromen. Koester geluk in een jas van tevredenheid. Wie het geluk een kans geeft, kan rekenen op e ... geluk: 956 Citaten, quotes en wijsheden - Citaten.NET ... . Koester geluk in een jas van tevredenheid. Wie het geluk een kans geeft, kan rekenen op een warm onthaal. Geluk: wie het zoekt, ziet het over het hoofd. Wie geluk zaait, zal zeker geluk oogsten. Als het geluk op jouw pad komt, ben je de goede weg ... Wanneer je iets erg graag wilt, dan is het vaak lastig het te verkrijgen. Zo ook met de liefde. Liefde moet vanzelf op je pad komen. Als je zoekt, ga je het juist niet vinden. Naast de liefde voor iemand kun je ook ontzettend verliefd worden op iets, op een omgeving, op muziek. Het is makkelijk hierin iets te realiseren. Heb je zelf nou een leuke quote of citaat, laat het mij dan even weten en wie weet zie je hem dan wel terug op de site. Natuurlijk stuur ik jou dan ook een kopie toe van je eigen quote! Wil je nu meer lezen of zien over geluk? Kijk dan eens op onze blog, bij onze geluksvideo's of op facebook. Wees je ervan bewust dat je leven NOOIT perfect zal zijn. Er zullen altijd valkuilen, obstakels, stenen en omwegen op je pad komen. Accepteer dat het nooit perfect kan zijn, en kijk naar de kleine dingen in het leven die jou gelukkig maken. Geluk zit hem Op mijn leeftijd moet je voorzichtig zijn. Ik moet ook denken om mijn pensioen.' Op de vraag hoe geluk voor hem er uit ziet, weet hij geen antwoord te geven. Maar hoe kun je dan weten of je je geluk misloopt, als je niet weet wat het is? Geluk bestaat uit drie componenten: plezier, pret, de dingen waar je met anderen lol om hebt; 'Team Geluk (Spel)' door Leo Bormans - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Wil je grip op jouw leven,de structuur doorzien,de rode draad ontdekken,weten wie je bent, wat je wilt, wat je kunt, waar je nu staat,hoe je gaat komen waar je wil zijn enje inspiratie met kennis, ideeën en andere invalshoeken.Dat doe ik met de SMILE (😄)-methode.Samen krijgen we beweging in jouw situatie. Dit roept passie en positieve energie op en geeft een gevoel van geluk: Je bent op weg om jouw dromen te verwezenlijken. Tips om gelukkig te worden. Tot slot nog enkele tips op gelukkig(er) te worden: Richt je aandacht op wat je wilt, ga resultaatgericht denken en handelen, empower jezelf en durf je dromen te leven. Geluk is een werkwoord....

INFORMATIE

AUTEUR
M. de Hoest
DIMENSIE
10,58 MB
BESTANDSNAAM
Geluk op je pad.pdf

OMSCHRIJVING

Margot de Hoest schreef een jaar lang maandelijks de Column van de Hoest in de Gooi- en Eembode. Korte stukjes over mensen, die bij haar in de praktijk voor Journeytherapie en Enneagram in Hilversum kwamen. In de verhalen lees je dat vaak schijnbaar kleine dingen, op het oog onbelangrijke ervaringen, een grote impact hebben op je manier van zijn. Dat je toen overtuigingen en patronen ontwikkelde, die nu je weg naar geluk kunnen blokkeren. Mensen weten vaak niet waar ze met hun emoties naartoe kunnen, of denken dat hun problemen er niet toe doen. Het zou mooi zijn als deze verhalen herkenning geven en de weg openen voor heling. Begin maar gewoon te lezen en je ziet wel waar je uitkomt. Laat de ontroerende verhalen voor zich spreken.

Wil je het boek lezen?Geluk op je pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. de Hoest. Lezen Geluk op je pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN