De dame met de rode lippen

De dame met de rode lippen - Claudia Smits | Northernlights300.org

...ze ook poetsen met een zachte tandenborstel ... Glamour vrouw in de rode hoed met rode lippen — Stockfoto ... ... . Doe vaseline op je lippen, maak de tandenborstel nat met warm water en scrub je lippen in ronddraaiende bewegingen. Scrub elke lip 20 tot 30 seconden. tegen de klippen op gaan (=aan een stuk doorgaan (met liegen)) tussen de klippen doorzeilen (=op handige manier alle moeilijkheden vermijden) zich op de lippen bijten (=zich inhouden (niet lachen of kwaad worden)) Bronnen De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Download Lippen patroon. Vector naadloos ... De 71 beste afbeeldingen van Rode lippen | Rode lippen ... ... . Download Lippen patroon. Vector naadloos patroon met de rode kussende vlakke lippen van de vrouw. Vector. Vind meer dan een miljoen gratis vectoren, vector bestanden, vectorafbeeldingen, ontwerpen templates en illustraties door van over de hele wereld!...

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia Smits
DIMENSIE
9,31 MB
BESTANDSNAAM
De dame met de rode lippen.pdf

OMSCHRIJVING

Na 37 jaar in het kappersvak heb ik dit boekje ''De dame met de rode lippen'' geschreven met allerlei anekdotes en korte verhalen. Ik denk dat het een onmisbaar boekje is voor op de leestafel in elke kapsalon. Het staat vol herkenbare situaties die elke kapper of kapster wel eens heeft meegemaakt of voor elke klant die er wel eens bijgezeten heeft. Kortom een boekje wat heerlijk makkelijk weg leest en een lach op je gezicht tovert.........!

Wil je het boek lezen?De dame met de rode lippen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia Smits. Lezen De dame met de rode lippen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN