Liefdesbang

Liefdesbang - Hannah Cuppen | Northernlights300.org

...der vrienden, om elkaar op weg te helpen op het pad van de liefde ... #61 Hannah Cuppen - In gesprek met de auteur van ... ... . Ben jij Liefdesbang? Zo ontrafel je de dans tussen bindingsangst en verlatingsangst In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. Hannah is schrijfster van het de bestseller Liefdesbang. Ze bes ... Liefdesbang eBook door Hannah Cuppen - 9789020210712 ... ... . Hannah is schrijfster van het de bestseller Liefdesbang. Ze beschrijft hierin haar ervaringen als therapeut, trainer en vooral haar persoonlijke bevindingen in het pad van de liefde. Hannah Cuppen wijst je met het boek 'Liefdesbang' de weg om beschikbaar te worden in de liefde. 'Liefdeskunst' is een werkboek bij 'Liefdesbang' waarmee je zelf aan de slag kan met je bindings- of verlatingsangst. Op de website www.hannahcuppen.nl vind je alle info over de boeken, trainingen en lezingen van Hannah. Lees ook: Liefdesbang. 31 maart 2017. Waarom ben je bang voor de liefde? Je hebt de liefde gekend en je hebt veel verdriet gehad omdat de relatie eindigde. Nu ben je bang om weer een nieuwe relatie aan te gaan. Je hebt het goed voor elkaar met je huisje, eventuele kinderen, financiën, etc. Ik noem dit jouw "veilige wolk". In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatingsangst en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Nederland telt naar schatting 2,4 miljoen singles. Het blijkt nog niet zo eenvoudig om de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. 2 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met liefdesbang! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannah Cuppen
DIMENSIE
4,44 MB
BESTANDSNAAM
Liefdesbang.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft.Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt.Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht boek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt.Liefdesbang, winnaar van Beste Spirituele Boek 2015, is verkrijgbaar in twee kleuren, in blauw en in roze, maar de inhoud van beide boeken is identiek!

Wil je het boek lezen?Liefdesbang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannah Cuppen. Lezen Liefdesbang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN