Focus AAN/UIT

Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar | Northernlights300.org

...an/Uit raadt aan om je hoofd vooral niet als harde schijf te gebruiken maar 'leeg' te houden ... Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar, Oscar de Bos - (ISBN ... ... . Dit kan door af en toe een piekerkwartiertje in te lassen of door een zogenaamde mindsweep te doen: belangrijke gedachten vlak voor het slapen gaan opschrijven. Focus Aan/Uit - Mark Tigchelaar (boekreview) "Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen". Focus AAN/UIT: productiever werken met volle aandacht . Seminar dinsdag 1 september 2020 0 ... Focus AAN/UIT ... . Focus AAN/UIT: productiever werken met volle aandacht . Seminar dinsdag 1 september 2020 01/09/2020 . Ik wil deelnemen . Focus AAN/UIT: productiever werken met volle ... 'Focus AAN/UIT' geeft daarmee een uniek stukje achtergrond informatie die het mogelijk maakt te snappen waarom je ergens niet goed in bent. En waarom je iets beter niet (meer) kunt doen. Procrastinatie , Eisenhower Matrix en andere bekende productiviteitstermen komen voorbij en worden stuk voor stuk keurig uitgelegd. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek heeft Mark Tigchelaar het boek Focus AAN/UIT geschreven. Met behulp van voorbeelden uit de praktijk en praktische tools laat hij zien hoe jouw brein werkt. Hiermee kan jij vervolgens meer rust, overzicht en controle creëren. Focus AAN/UIT - Mark Tigchelaar. Mocht je genote...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Tigchelaar
DIMENSIE
5,15 MB
BESTANDSNAAM
Focus AAN/UIT.pdf

OMSCHRIJVING

"Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van de bestseller MindgymInclusief online training!Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out. Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle.Lees dit boek en je ontdekt: hoe je slimme brain hacks inzet om niet meer af te dwalenhoe je met het "MTW'-principe structureel meer gedaan krijgthoe je je kunt afsluiten voor de luidruchtigste collegahoe je de denkmachine stopt en makkelijker in slaap valtMark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en top- sporters om hun prestaties te verbeteren. Hij heeft verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd. Zijn eerdere boeken zijn in zes talen verschenen.

Wil je het boek lezen?Focus AAN/UIT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Tigchelaar. Lezen Focus AAN/UIT Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN