La Superba

La Superba - Ilja Leonard Pfeijffer | Northernlights300.org

... nieuwe roman na ruim zes jaar, passeren een serveerster, een vrouwenbeen en enkele travestieten als kandidaten - met fantasie kan alles ... la superba | Trouw ... . En fantasie, of die nu van berooide immigranten, gevallen stedelingen of een beroemde dichter uit het vaderland is, is wat iedereen in deze grote Genueze roman verbindt. Bestel La Superba van Ilja Leonard Pfeijffer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd La Superba gaat niet alleen over die stad en een bestaan in den vreemde, maar ook over schrijven als de kunst van de verbeelding - maar natuurlijk speelt Pfeijffer met de verhalen die er over het metier gaan, en dan niet alleen door herhaaldelijke woorden van gelijke strekking als deze te laten vallen. La Superba | ISBN 9789029589802 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wim Opbr ... Grandi Navi Veloci La Superba recensies en schip gids ... . La Superba | ISBN 9789029589802 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wim Opbrouck en Angela Schijf spelen de hoofdrollen in La Superba; Ilja Leonard Pfeijffers adembenemende lofzang op de stad Genua.. Jibbe Willems bewerkte Pfeijffers veelgeprezen roman La Superba tot een weergaloze theatrale reis door de stad van ratten en kerken, van dromers en gelukzoekers. 'La Superba' leunt op het toneel wel heel erg op de hoofdrolspeler. cultuur&media 'La Superba' van Ilja Leonard Pfeijffer heeft de x-factor. voorpagi­na Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. La Superba — Toneelgroep Maastricht. Een verliefde schrijver dwaalt door de labyrintische stegen van Genua, die een kleurrijk scala aan bewoners herbergen: de alcoholist, de rozenverkoper, de illegaal. Allen zijn op zoek naar een mooier en beter leven. Wim Opbrouck en Angela Schijf spelen de hoofdrollen in 'La Superba'. Ilja Leonard Pfeijffer ontving voor de adembenemende lofzang op zijn ... La Superba | ISBN 9789029587273 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nu niet, want hoe raar sommige stukken ook zijn, ze passen in La Superba, de hoogmoedige. Het verhaal is geschreven in de ik-vorm. Ilja, de schrijver is aan het woord. Zoals hij herhaaldelijk vertelt, is hij in Nederland een gevierd schrijver, dichter en columnist. 'La Superba' door Ilja Leonard Pfeijffer - Onze prijs: €15,50 - In herdruk, verschijningsdatum onbekend...

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Leonard Pfeijffer
DIMENSIE
12,74 MB
BESTANDSNAAM
La Superba.pdf

OMSCHRIJVING

Deze roman is een monument voor een stad zoals er maar één is: Genua, La Superba (de hoogmoedige). En meer nog dan een roman over een schokkend echte en labyrintische stad, is het een liefdesverhaal dat tragisch eindigt. En meer nog dan een stadsroman en een liefdesroman, onderzoekt, vertelt en ontrafelt La Superba de fantasie van een beter leven elders en laat zien hoe mensen – van gerenommeerde schrijvers en verlopen heren van stand tot arme Senegalese sloebers en flanerende hoeren – op verschillende manieren verdwalen in die fantasie. En meer nog dan over de stad, de liefde en het lot van de zoekende mens gaat deze grandioze meerstemmige roman over het schrijven van een grandioze meerstemmige roman.

Wil je het boek lezen?La Superba in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Leonard Pfeijffer. Lezen La Superba Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN