Het metabolismedieet

Het metabolismedieet - Haylie Pomroy | Northernlights300.org

...metabolismedieet (Paperback). Slank in 28 dagenHet dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen ... Het metabolismedieet van Haylie Pomroy | Boek en recensies ... ... .Heb jij ook het gevoel dat... Het Metabolisme Dieet is daar op gericht. Het boek van Haylie Pomroy is geen traditioneel diëten boek, maar meer een levensstijl. Het leert jou de methode om voor altijd gezond te kunnen eten en te kunnen afvallen, zodat je geen streng dieet meer hoeft te volgen. Het metabolismedieet; Lees een stukje uit het boek. Het metabolismedieet slank in 28 dagen Eve Adamson, Haylie Pomroy. ... Metabolisme Dieet Stappen plan en Tips ... . Het metabolismedieet; Lees een stukje uit het boek. Het metabolismedieet slank in 28 dagen Eve Adamson, Haylie Pomroy. Nederlands | Paperback € 19,99 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Het resultaat. Als je het Metabolisme Dieet goed volgt, is het mogelijk om in 28 dagen rond de 10 kilo af te vallen. Het dieet is vol te houden door het complete 4 weken plan inclusief meer dan 50 recepten te volgen. Het boek bevat ook recepten die geschikt zijn voor vegetariërs en mens met gluten allergie. Bekijk het Metabolisme Dieet op Bol >> Geschreven bij Het metabolismedieet. Misschien ben ik te optimistisch omdat ik pas op dag 4 van het programma zit. Ondanks dat je veel mag eten, het is net als ieder ander dieet, er zijn dingen die je niet meer mag eten / drinken, dus juist die dingen wil je vervolgens de hele dag. Op what2Eat hebben wij de recepten voor uw metabolisme dieet al gesorteerd op fase 1, 2 en 3. Je hoeft het alleen nog maar te kiezen en maken! ...

INFORMATIE

AUTEUR
Haylie Pomroy
DIMENSIE
7,21 MB
BESTANDSNAAM
Het metabolismedieet.pdf

OMSCHRIJVING

Slank in 28 dagenHet dieet van Jennifer Lopez, Cher, Reese Witherspoon en duizenden anderen.Heb jij ook het gevoel dat je dik wordt door alleen maar naar eten te kijken? Lees dit boek en laat het eten voor je werken! Want in dit boek leer je hoe je veel kunt eten en toch afvallen. Voedsel is niet je vijand, maar je bondgenoot in de strijd tegen de kilo's. Juist door te eten kun je je metabolisme aanwakkeren en zo vet verbranden. Hoe doe je dat? Niet door calorien of grammen vet en suikers te tellen, maar door de verschillende voedingsgroepen af te wisselen:Fase 1 (maandag-dinsdag): veel koolhydraten en fruitFase 2 (woensdag-donderdag): veel eiwitten ene groentenFase 3 (vrijdag-zaterdag-zondag): alles van de vorige fasen aangevuld met gezonde vetten en olinDoordat er geen gewenning optreedt in je metabolisme, zal het sneller werken en meer verbranden. je verliest zo gewicht, maar ook daalt je slechte cholesterol en stabiliseert je bloedsuikerwaarde. je krijgt meer energie, slaapt beter en ervaart minder stress. En dat allemaal dankzij... eten!Diëten door veel te eten - Verlies 10 kilo in 4 weken - Met 4-wekenplan en meer dan 50 recepten (inclusief vegetarische en glutenvrije varianten) Haylie Pomroy heeft vier afslankcentra in de Verenigde Staten. Als afgestudeerde dierenarts was ze vooral gespecialiseerd in de voorbereiding van renpaarden voor belangrijke wedstrijden. Daarbij raakte ze zo gentrigeerd door de werking van voedingsstoffen en het metabolisme dat ze haar kennis begon toe te passen op het voedingspatroon van mensen.

Wil je het boek lezen?Het metabolismedieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Haylie Pomroy. Lezen Het metabolismedieet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN