Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides

Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides - Terry Pratchett | Northernlights300.org

...t graf van Cheops is de grootste piramide van de negen piramiden die zich in de buurt van Caïro bevinden ... De zeven klassieke wereldwonderen: Piramide van Cheops ... ... . De Piramides van Gizeh bestaan uit 3 enorme bouwwerken, welke behoren tot de 7 wereldwonderen uit de oudheid. Hiermee zijn ze het enige antieke wereldwonder want nog steeds bestaat. De Piramide van Cheops is de grootste en meest bekende van het stel. Met recht zijn de piramides van Gizeh de mooiste piramides van Egypte te noemen. Piramides van ... De piramide was bijna 147 meter hoog en daarmee meer dan 3800 jaar het hoogste bouwwe ... bol.com | Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides (ebook), Terry ... ... . Piramides van ... De piramide was bijna 147 meter hoog en daarmee meer dan 3800 jaar het hoogste bouwwerk ter wereld. De piramide van Cheops staat er nog steeds en is een van de zeven klassieke wereldwonderen. Zwaar werk . We weten nog steeds niet hoe de Egyptenaren duizenden jaren geleden deze enorme bouwwerken hebben kunnen maken. Acrosport-Pirámides de 7 INDIVIDUALESAG. Loading ... Acrosport-Pirámides de 14 - Duration: ... la piramide humana mas grande del mundo - Duration: ... Unicum uitgave 7 - Guust Flater - De Flater-Saga - 1e druk HC € 50,00 Bekijk CISO 5-6, Science Fiction nummer - Brabantia Nostra, sc, 1e druk (1971) € 38,00 Die Egiptiese piramides is antieke piramidevormige boustrukture in Egipte.Tot in 2008 is 138 piramides in dié land ontdek. Die meeste is gebou as grafkelders vir die land se farao's en hul vroue tydens die periodes van die Ou en die Middelryk van Egipte.. Die vroegste bekende Egiptiese piramides word aangetref by Saqqara, noordwes van Memphis.Die oudste van hulle is die Piramide van Djoser ......

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
7,14 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides.pdf

OMSCHRIJVING

`Ben jij dan de zoon van een god? fluisterde Artuur.`Dat hoort bij koning zijn, waar ik vandaan kom, zei Peppink gauw. `Mijn vader hoeft er niet veel voor te doen. De priesters doen het eigenlijke regeren. Hij zorgt alleen dat de rivier elk jaar overstroomt, snap je, en hij dekt de Grote Koe van de Hemelboog.`De Grote`Mijn moeder, verduidelijkte Peppink. `Erg gênant allemaal, hoor.Zijn opleiding bij het Moordenaarsgilde maakt Peppink niet bepaald geschikt voor de taak die het lot hem toebedeelt. Hij erft de troon van het woestijnkoninkrijkje Dwejl-elbab veel eerder dan de bedoeling was. En dat is nog maar het begin van de ellendeHij moet ook nog met zijn tante trouwen, die volgens de traditie tevens zijn oom, zijn neef en zijn vader is.Heilige krokodillen! Een optocht van mummies! Ontploffende pyramides!

Wil je het boek lezen?Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereldreeks - 7 - Pyramides Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN