Pedagogiek in de vingers

Pedagogiek in de vingers - Inge van Rijn | Northernlights300.org

...pedagogische begeleiding in de kinderopvang ... Pedagogisch Adviseur: Salaris, Vacatures, Opleiding, Taken ... ... . Van Rijn ; Boek 17-02-2020 9789036824347 Schrijf een review. Biedt praktische tools om direct met pedagogische medewerkers in gesprek te gaan; Uitermate geschikt als ... De auteur Inge van Rijn heeft met dit - Pedagogiek in de vingers-boek voor pedagogische coaches in de kinderopvang in die behoefte voorzien. In een taal die begrijpelijk is, is het boek behulpzaam om kinderopvang en pedagogiek verder te verbinden. Rijn, Inge van(2020) Pedagogiek in de vin ... Pedagogiek in de vingers - Inge Van Rijn | Boeken.com ... . Rijn, Inge van(2020) Pedagogiek in de vingers. Houten: Bohn Stafleu van Loghum Pedagogiek in de vingers Werkboek pedagogische begeleiding in de kinderopvang. Boek Van Rijn 17-02-2020 9789036824347. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij . Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij 19,95. Aantal-+ In Winkelwagen • Voor 18u00 besteld, volgende werkdag in huis Pedagogiek in de vingers. Dit werkboek geeft praktij...

INFORMATIE

AUTEUR
Inge van Rijn
DIMENSIE
9,81 MB
BESTANDSNAAM
Pedagogiek in de vingers.pdf

OMSCHRIJVING

Dit werkboek geeft praktijkgerichte adviezen om met pedagogisch medewerkers in gesprek te gaan over hun werk. Het laat zien hoe je samen na kunt denken over de pedagogische taken van het kindercentrum. Sinds 2019 moet iedere pedagogisch medewerker worden gecoacht door een pedagogisch begeleider. Dat stelt de wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang (IKK) verplicht. Kindercentra zitten te springen om goed opgeleide begeleiders. Met dit boek krijgen opleidingen en begeleiders in kindercentra praktische "tools' aangereikt waarmee ze direct in de praktijk aan de slag kunnen. Bij ieder hoofdstuk staan concrete opdrachten en tips. Het boek is geschreven in een taal die de medewerkers uit de kinderopvang begrijpen en die hen aanspreekt. De alledaagse praktijk van de kinderopvang komt tot leven in sprekende voorbeelden. Dringende pedagogische vragen komen aan bod. Hoofdpersonen in het boek zijn de pedagogisch medewerkers: hun taken op de werkvloer staan centraal.

Wil je het boek lezen?Pedagogiek in de vingers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Inge van Rijn. Lezen Pedagogiek in de vingers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN