Kinderen geven tekens

Kinderen geven tekens - Th. Foks-Appelman | Northernlights300.org

...Slim studeren. Studystore.nl Voor deze kinderen uit landen als Afghanistan en Syrië staat elke dag in het teken van overleven en de trauma's stapelen zich op ... Merlijn Boekhandel - Kinderen geven tekens ... . Griekenland heeft een noodkreet gestuurd naar de lidstaten van de Europese Unie: Neem alstublieft samen een groep van 2.500 kinderen op die zonder familie vastzitten in de overvolle vluchtelingenkampen. In Kinderen geven tekens worden kindertekeningen beschreven en geanalyseerd vanaf JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. 12-sep-2015 - Kinderen geven tekens: de betekenis ... Kinderen geven tekens - Th. Foks-Appelman - (ISBN ... ... . U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. 12-sep-2015 - Kinderen geven tekens: de betekenis van kindertekeningen en kinderspel ... - Theresa Foks-Appelman - Google Boeken In Kinderen geven tekens worden kindertekeningen beschreven en geanalyseerd vanaf de allereerste krabbels tot en met tekeningen van pubers. Bij de beschrijving van de tekeningen wordt steeds een relatie gelegd met kinderspel. Kinderen geven tekens van Th. Foks-Appelman (boek, paperback, ISBN 9789059720503). Kinderen geven tekens Moet je vooral niet doen, zegt creatief therapeute Theresa Foks. Ze schreef het boek Kinderen geven tekens en geeft al jaren cursussen aan leerkrachten en therapeuten over de betekenis van kindertekeningen. Als kinderen vrij mogen tekenen, zonder opdrachten of commentaar, tekenen ze onbewust wat hen bezighoudt. Kinderen geven tekens in tekeningen, o.a. bij rouw en verlieservaringen door scheiding. Dit maakt dat praten alleen vaak niet voldoende is. Het zijn de dingen die kinderen niet met woorden zeggen maar wel vertellen. Mijn expertise is de beeldtaal van kinderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Th. Foks-Appelman
DIMENSIE
8,21 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen geven tekens.pdf

OMSCHRIJVING

Wat kan een kindertekening ons vertellen over de emotionele toestand van een kind? Hoe kunnen we in een tekening de signalen herkennen die kinderen ons proberen te geven? In Kinderen geven tekens worden kindertekeningen beschreven en geanalyseerd vanaf de allereerste krabbels tot en met tekeningen van pubers. Bij de beschrijving van de tekeningen wordt steeds een relatie gelegd met kinderspel. Verder worden er sprekende voorbeelden gegeven vanuit de therapeutische praktijk van de auteur. Dit boek is een hulpmiddel voor psychotherapeuten, creatief therapeuten, psychologen en natuurlijk voor alle ouders die geïnteresseerd zijn in de psychologische ontwikkeling van het kind. Want het is niet alleen belangrijk maar ook gewoon leuk om de diepere betekenis te begrijpen van het gezonde, normale kind dat tekent en speelt. Theresa Foks-Appelman (1945) is geregistreerd creatief therapeut met een eigen praktijk. Zij studeerde Sandplay therapie, een methode die berust op de Jungiaanse analytische psychologie van de International Society for Sandplay Therapy (ISST). Zij heeft jarenlang cursussen gegeven over de betekenis van kindertekeningen. Meer informatie hierover vindt u op www.kindertherapie.8m.com.

Wil je het boek lezen?Kinderen geven tekens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Th. Foks-Appelman. Lezen Kinderen geven tekens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN