Autisme Gesprekskaarten

Autisme Gesprekskaarten - Tamara Luijer | Northernlights300.org

...en bieden om (in een een-op-eensetting) met jongeren tussen de 10 en 18 jaar te praten over hun autisme ... Mindset gesprekskaarten voor kinderen - Semmie Sprekend ... ... . De veertig kaarten zijn onderverdeeld in drie categorieën: - Wat is autisme? - Omgaan met mijn autisme - Mijn kwaliteiten Op iedere kaart wordt een aspect van autisme kort toegelicht, met daarbij een of enkele vragen. Inhoud 40 kaarten, onderverdeeld in de volgende categorieën: • Wat is autisme Autisme Gesprekskaarten, Tamara Luijer - Loose/leaf - 9789492525840 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Om beter om te gaan met autisme, geeft Autismecoach praktische en toegankelijke online en offline coa ... autisme - uitgeverijpica.nl ... . Om beter om te gaan met autisme, geeft Autismecoach praktische en toegankelijke online en offline coaching en trainingen. Voor direct betrokkenen, coaches, mensen met autisme zelf en managers en collega's op de werkvloer. Autismecoach is opgericht en wordt geleid door Marja Boxhoorn. Lees het verhaal van Marja. 8-dec-2014 - autisme : Gesprekskaarten gevoels- en beoordelingswoorden Autisme heeft vele gezichten, maar een ding hebben de leerlingen met autisme gemeen: ze hebben in de communicatie een probleem om af te stemmen op de ander, en de ander op hen. Leerlingspecifieke informatie biedt gerichte kennis om de leerling beter te kunnen ondersteunen binnen het onderwijsproces en vermindert de handelingsverlegenheid. Autisme Gesprekskaarten | ISBN 9789492525840 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Autisme Gesprekskaarten, geschreven door Tamara Luijer, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Mireille en Marjolein komen graag bij je langs om met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tamara Luijer
DIMENSIE
12,75 MB
BESTANDSNAAM
Autisme Gesprekskaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Deze kaartenset biedt inspiratie om (in een een-op-eensetting) op een prettige en persoonlijke manier met jongeren tussen de 10 en 16 jaar te praten over hun autisme.Inhoud40 kaarten, onderverdeeld in de volgende categorieën:• Wat is autisme?• Omgaan met mijn autisme• Mijn kwaliteitenOp iedere kaart wordt een aspect van autisme kort toegelicht, met daarbij een of meerdere vragen. Tijdens het gesprek kan de jongere in een (te downloaden) werkboekje belangrijke bevindingen opschrijven, waardoor een soort "handleiding over mijzelf' ontstaat.

Wil je het boek lezen?Autisme Gesprekskaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tamara Luijer. Lezen Autisme Gesprekskaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN