Hartvol

Hartvol - Marlou Kleve | Northernlights300.org

...tische handva Welkom op mijn website Hartvol Zijn ... hartvol.nl hartvol - de kracht van zelfcompassie ... . Vanuit mijn praktijk bied ik begeleiding, ouderschapscoaching, workshops, training en meditatie aan. Het startpunt is daarbij altijd het besef dat we in essentie vrij zijn. Ook al ervaren we dat heel vaak anders. Zoals de zon altijd schijnt, ook dan als we alleen de wolken zien. hartvol.nl Hartvol is te koop in de boekhandel of online Bestel hier je exemplaar of lees een leesfragment Hartvol Aardig zijn voor jezelf zoals je dat ook bent voor een Hartvol De kracht van zelfcompassie Marlou Kleve • Boek • paperback. Samenvatting . Aardig zijn voor jezelf, zoals j ... Boekrecensie: Hartvol | Gezondheidsnet ... . Samenvatting . Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Recensie Hartvol Inhoud. Zelfcompassie is een eigenschap die iedereen in zich heeft en zou moeten gebruiken in zijn dagelijks leven. Echter zijn veel mensen sceptisch over 'houden van jezelf' en rennen de hele dag maar door. Vaak kennen deze mensen angststoornissen, piekeren of depressies in hun leven. Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten om jezelf te steunen op moeilijke momenten in je leven, want juist dan kun je wel wat begrip gebruiken: van hard naar hart voor jezelf. Hartvol online bestellen bij Donner! Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten om jezelf te steunen op moeilijke momenten in je leven, want juist dan kun je wel wat begrip gebruiken: van hard naar hart voor jezelf ......

INFORMATIE

AUTEUR
Marlou Kleve
DIMENSIE
9,55 MB
BESTANDSNAAM
Hartvol.pdf

OMSCHRIJVING

Aardig zijn voor jezelf, zoals je dat ook bent voor een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft, dat is niet altijd even makkelijk. Meestal zijn we voor onszelf veel harder dan voor anderen. Dat kan ook anders. Zelfcompassie geeft je praktische handvatten om jezelf te steunen op moeilijke momenten in je leven, want juist dan kun je wel wat begrip gebruiken: van hard naar hart voor jezelf.Marlou Kleve laat je in dit toegankelijke en wetenschappelijk onderbouwde boek kennismaken met de helende kracht van zelfcompassie. Ze laat zien hoe je zelfkritiek en perfectionisme kunt loslaten, om in plaats daarvan je hart te openen voor vriendelijkheid, verbondenheid en levensgeluk.De Amerikaanse auteur Kristin Neff, bekend van haar internationale bestseller Zelfcompassie, schreef het voorwoord.Marlou Kleve (1969) is gecertificeerd mindfulness- en zelfcompassietrainer. Ze studeerde Algemene Letteren in Amsterdam en heeft trainingen gevolgd bij onder meer Kristin Neff en Christopher Germer. Als redacteur werkte ze ruim tien jaar voor diverse televisieprogramma's bij de VARA. Haar journalistieke kracht om snel tot de kern van de zaak te komen bracht haar ook in contact met haar eigen drijfveren. In 2010 besloot ze haar hart te volgen en een eigen coachingspraktijk op te zetten.

Wil je het boek lezen?Hartvol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlou Kleve. Lezen Hartvol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN