Divergent - Opstand

Divergent - Opstand - Veronica Roth | Northernlights300.org

...te deel van de Divergent-trilogie geschreven door de Amerikaanse schrijfster Veronica Roth ... Opstand, Veronica Roth - Paperback - 9789000314508 | AKO ... ... .De delen twee en drie kregen de volgende titels: Opstand (2012) en Samensmelting (2013). Een filmadaptie van het boek, geregisseerd door Neil Burger, verscheen in maart 2014 in de bioscoop. Geschreven bij Divergent - Opstand. Dit boek is het vervolg op "Inwijding", het eerste boek in de trilogie van Veronica Roth. Het verhaal gaat verder waar we in het eerste deel gebleven waren namelijk in de trein r ... bol.com | Divergent 2 - Opstand (ebook), Veronica Roth ... ... . Het verhaal gaat verder waar we in het eerste deel gebleven waren namelijk in de trein richting de factie "Vriendschap" om de uit de hand gelopen oorlogsperikelen van hun eigen factie te ontvluchten. 23 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop divergent opstand eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Alle boeken van Veronica Roth in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Divergent 2 - Opstand. 8,8. Auteur: Veronica Roth. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving Divergent 2 - Opstand. Onderdeel van de serie Divergent. Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. Divergent 2 - Opstand is het tweede boek in de divergent-trilogie, en dus het vervolg op het eerste boek Divergent 1 - Inwijding. Het is een sciencefiction-thriller-roman geschreven door Veronica Roth. Divergent 2 - Opstand is oorspronkelijk uitgegeven door Van Goor op 1 mei 2012. Het verhaal... Divergent 2 - Opstand One choice can transform you Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. De Inwijdingsdag van Tris, die euforisch had moeten zijn, eindigt gruwelijk. Vanaf dat moment is het oorlog tussen de facties. En in tijd van oorlog moeten er kanten gekozen worden. Geheimen worden onthuld en de gevolgen van gemaakte keuzes zijn nog onherroepelijker, en nog krachtiger. Tris doet alles wat ze kan om haar dierbaren te redden. Gevoelens van rouw en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Veronica Roth
DIMENSIE
4,71 MB
BESTANDSNAAM
Divergent - Opstand.pdf

OMSCHRIJVING

Divergent 2 – OpstandOne choice can transform you Na de gruwelijke gebeurtenissen tijdens haar Inwijdingsdag vlucht Tris weg uit Onverschrokkenheid. Gevoelens van rouw en schuld over de dood van Will en haar ouders achtervolgen haar. Ondertussen woedt er een oorlog tussen de facties. Binnen het hoofdkwartier van Eruditie vinden gevaarlijke ontwikkelingen plaats. In de andere facties heerst verdeeldheid tussen zij die willen vechten en zij die de vrede willen bewaren. Terwijl ze strijdt tegen Eruditie, neemt Tris grote risico's om haar dierbaren te redden. Met de keuzes die ze maakt, zet ze haar relatie met Tobias en haar eigen leven op het spel. Door ingrijpende ontdekkingen moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen... - Opstand is deel twee in de succesvolle Divergent-trilogie van Veronica Roth. - Dit youngadult-boek is kerntitel van de Jonge Jury 2013-2014 - De film Divergent komt maart 2014 in de bioscoop.

Wil je het boek lezen?Divergent - Opstand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veronica Roth. Lezen Divergent - Opstand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN