Het grote reptielenboek

Het grote reptielenboek - Sterrin Smalbrugge | Northernlights300.org

...oeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt ... Het grote reptielenboek | Boeken ... . Toevoegen aan iWish Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in ... Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in Het grote reptielenboek. Deze jonge ecologe schreef een onweerstaanbaar boek over de wereld van reptielen, compleet met gave foto's en grappige tekeningen. Kortom: een boek voor echte durfals! Reptielen zijn niet erg populair bij mensen. Onterecht, vindt Sterrin Smalbrugge. 'Het grote rept ... Het grote reptielenboek - Sterrin Smalbrugge - Chicklit ... . Onterecht, vindt Sterrin Smalbrugge. 'Het grote reptielenboek' door Sterrin Smalbrugge - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Het grote reptielenboek is een prachtig informatief boek van Sterrin Smalbrugge. In dit boek leer je alles over welke dieren reptielen zijn, de huid van reptielen, hoe zij ter wereld komen en nog veel meer. Ook kun je een quiz doen om erachter te komen of jij een echte reptielenexpert ben. Het grote reptielenboek is een prachtig groot boek. Ook is de slang op de kaft in reliëf gedrukt waardoor het bijna voelt alsof er een échte slang op de kaft zit. Hierdoor spreekt het kinderen direct al aan en zijn alle foto's en illustraties in het boek erg duidelijk. Er is een heel mooie afwisseling gemaakt tussen illustraties en foto's. Het grote reptielenboek. Sterrin Smalbrugge (auteur) Wendy Panders ... Het meest in het oog springend zijn de indrukwekkende foto's waarop de dieren groot en vaak van heel nabij worden voorgesteld, naast foto's waarop de gefascineerde auteur enthousiast in actie is te zien. Een onweerstaanbaar reptielenboek voor kinderen boordevol weetjes, gave foto's en grappige illustraties. Geschreven door de jonge veelbelovende ecologe Sterrin Smalbrugge. Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in Het grote reptielenboek. Deze jonge ecologe schreef een onweerstaanbaar boek over de wereld van reptielen, compleet met gave foto's en grappige tekeningen. Het boek Het grote reptielenboek, geschreven door Sterrin Smalbrugge, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het grote reptielenboek (Boek) Top; Boek Nederlands. Het grote reptielenboek. Sterrin Smalbrugge (auteur), Wendy Panders (illustrator) +1 × ... 9789024586110 - Het grote reptielenboek door Sterrin Smalbrugge.. Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in Het grote reptielenboek. Deze jonge ecologe schreef een onweerstaanbaar boek over de wereld van reptielen, compleet .. Het grote reptielenboek. Sterrin Smalbrugge. Productomschrijving. Wist je dat er maar één soort slang op de wereld is die een nest voor haar kleintjes maakt? En dat het gif van een grote hagedis als medicijn gebruikt kan worden? Wetenschapper Sterrin laat in dit boek zien hoe bijzonder reptielen zijn. Het grote reptielenboek . Er zijn meer dan tiend...

INFORMATIE

AUTEUR
Sterrin Smalbrugge
DIMENSIE
8,19 MB
BESTANDSNAAM
Het grote reptielenboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een onweerstaanbaar reptielenboek voor kinderen boordevol weetjes, gave foto's en grappige illustraties. Geschreven door de jonge veelbelovende ecologe Sterrin Smalbrugge.Dat reptielen fascinerende dieren zijn, laat Sterrin Smalbrugge zien in Het grote reptielenboek. Deze jonge ecologe schreef een onweerstaanbaar boek over de wereld van reptielen, compleet met gave foto's en grappige tekeningen. Kortom: een boek voor echte durfals!Reptielen zijn niet erg populair bij mensen. Onterecht, vindt Sterrin Smalbrugge. Ze zijn superbelangrijk voor de natuur. En ze zijn ook heel fascinerend! Wist je bijvoorbeeld dat de koningscobra de enige slang ter wereld is die een nest voor haar kinderen maakt? Dat de gekko met zijn coole pootjes een ware Spider-Man is? En dat er van het gif van het gilamonser (een grote hagedis) een medicijn tegen diabetes type 2 wordt gemaakt? Vol enthousiasme vertelt Sterrin over deze boeiende dieren en hun rol in de natuur. De foto's van reptielenfotograaf Matthijs Kuijpers en de tekeningen van Wendy Panders maken dit boek helemaal af!Sterrin Smalbrugge reist de hele wereld over om onderzoek te doen naar reptielen. Ze trad op in De Grote Reptielenshow en is regelmatig op tv te zien om te vertellen over reptielen.

Wil je het boek lezen?Het grote reptielenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sterrin Smalbrugge. Lezen Het grote reptielenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN