Workshop Tunisch haken

Workshop Tunisch haken - Diverse auteurs | Northernlights300.org

...t is het de tunische haakbijbel. In dit boek wordt de basis stapsgewijs gefotografeerd en beschreven en komen alle haaksteken uitgebreid aan bod ... Workshops en cursussen bij Tunisch haken - Drenthe ... ... . Door deze stapsgewijze uitleg is de techniek ook voor beginners makkelijk te leren. Workshop Tunisch haken. Een mooi en duidelijk boek waar je in duidelijke stappen leert Tunisch haken. Tunisch haken zit tussen breien en gewoon haken in. De naald waarmee je haakt heeft de lengte van een breinaald en ziet eruit als een haaknaald. In deze video laat ik zien hoe je de boordsteek kan haken. www.bijtanteroos.nl voor de leukste haak- en breipakketten. Workshop tunisch haken ... Workshops haken, breien en naaien. - Echtstudio ... . In deze video laat ik zien hoe je de boordsteek kan haken. www.bijtanteroos.nl voor de leukste haak- en breipakketten. Workshop tunisch haken start met een complete uitleg van deze haaktechniek in tekst en beeld. Daarna volgen 15 haakontwerpen die variëren in niveau. Van colsjaal, babydeken, kussen tot opberghanger. Workshop Tunisch Haken - In dit boek vind je een complete uitleg van het tunisch haken in woord en beeld. Met de populaire techniek maak je de leukste projecten en dat zie je terug in de veelzijdige ontwerpen van bekende haaksters als Sascha (A la Sascha), Janneke (JipbyJan) en Leonie (Wolcafe). Wil je leren haken en breien. In onze inspirerende studio geldt een 100% haak en breigarantie. Jong en oud, links en rechtshandige gaan allemaal hakend en breiend naar huis na een workshop! Nu Nieuw: leren naaien in onze naaiworkshop. Op zaterdag 17 juni 2017 heb ik een gratis workshop "tunisch haken" gevolgd bij Wolcafé in Schoonhoven.Deze was georganiseerd naar aanleiding van het boek "Workshop tunisch haken", dat dinsdag 13 juni 2017 uitkwam. Wolcafé Ik heb Leonie van Wolcafé ontmoet op de haak en breidagen afgelopen mei. Ze vertelde dat er een nieuw boek uitkomt waar zij aan meegeschreven heeft, namelijk ... Het boek Workshop Tunisch haken laat deze veelzijdige haaktechniek zien waarbij gebruik wordt gemaakt van de typische lange haaknaalden waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Workshop Tunisch haken start met een uitgebreide uitleg van deze haaktechniek in tekst en beel...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
4,28 MB
BESTANDSNAAM
Workshop Tunisch haken.pdf

OMSCHRIJVING

Tunisch haken is een veelzijdige haaktechniek met lange haaknaalden waarmee de mogelijkheden oneindig zijn. Workshop tunisch haken start met een complete uitleg van deze haaktechniek in tekst en beeld. Daarna volgen 15 haakontwerpen die variëren in niveau. Van colsjaal, babydeken, kussen tot opberghanger. De haakpatronen zijn ontworpen door diverse ontwerpsters zoals Sascha (A la Sascha), Janneke (JipbyJan) en Leonie (Wolcafe). Een complete workshop met een grote variatie aan haakontwerpen voor alle haakniveaus.

Wil je het boek lezen?Workshop Tunisch haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Workshop Tunisch haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN