De herovering van de Amerikaanse droom

De herovering van de Amerikaanse droom - Barack Obama | Northernlights300.org

... de eerste plaats van New York Times-bestsellerlijst en die van Amazon ... Broekhuis | De herovering van de Amerikaanse droom, Barack ... ... .com nadat het werd gesteund door Oprah Winfrey. In het boek zette Obama meerdere onderwerpen uiteen die later onderdeel zouden worden van ... Geschreven bij De Herovering Van De Amerikaanse Droom. Obama beschrijft erg helder wat hij voor ogen heeft met Amerika, voordat hij een gooi doet naar het presidentschap. Terwijl ik het boek las, kreeg ik het gevoel dat hij meent wat hij te zeggen heeft over allerlei voor Amerika relevante thema's, als rassenstrijd, buitenlands beleid, onderwijs en gezondheidszorg. In 'De herovering van de Amerikaanse droom' legt hij de blauwdruk vo ... De herovering van de Amerikaanse droom van Barack Obama ... ... . In 'De herovering van de Amerikaanse droom' legt hij de blauwdruk voor de politieke filosofie waarmee hij campagne zou voeren, en uiteindelijk president zou worden. Obama is zowel overtuigd als vervuld van idealen, maar hij is ook praktisch. Amerika moet een minder verdeeld land worden, ... In 'De herovering van de Amerikaanse droom' legt hij de blauwdruk voor de politieke filosofie waarmee hij campagne zou voeren, en uiteindelijk president zou worden. Obama is zowel overtuigd als vervuld van zijn...

INFORMATIE

AUTEUR
Barack Obama
DIMENSIE
11,61 MB
BESTANDSNAAM
De herovering van de Amerikaanse droom.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek maakt Barack Obama waar wat hij in "Dromen van mijn vader' beloofde: te laten zien hoé je het verschil kan maken in de politiek. In "De herovering van de Amerikaanse droom' legt hij de blauwdruk voor de politieke filosofie waarmee hij campagne zou voeren, en uiteindelijk president zou worden. Obama is zowel overtuigd als vervuld van zijn idealen, maar hij is ook praktisch. Amerika moet een minder verdeeld land worden, er moet verbetering komen in de levens van mensen met lage inkomens, en toenadering worden gezocht tussen de verschillende etnische groeperingen; het zijn enkele van de ambitieuze uitgangspunten waarmee Obama de verkiezingen in ging. "De herovering van de Amerikaanse droom' geeft een unieke kijk in de Amerikaanse politiek en de invloed ervan op het dagelijks leven, en in het persoonlijk leven van Barack en Michelle Obama en hun weg naar de top.

Wil je het boek lezen?De herovering van de Amerikaanse droom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barack Obama. Lezen De herovering van de Amerikaanse droom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN