Bloot

Bloot - Ted van Lieshout | Northernlights300.org

...chtparen, weinig jonge gezinnen. "De boel vergrijst", zegt Els de Hoon, "maar gelukkig komen er vaak kleinkinderen met opa en oma mee ... Joke: 'Stofzuigen in mijn blootje vind ik één van de ... ... . En die komen later misschien weer wel. ... Naakte Beroemdheden uit Nederland en Belgie. Direct in contact komen met alle amateurs! Amateursex en Amateurbloot buitenbloot Amateursex buiten de deur - Amateur Sex op het strand - op een feestje - in het zwembad - in de disco - Arie.wij gingen ook altijd naar naaktstranden en resorts, met onze kinderen geen problemen, ook bloot van slaapkamer naar de badkamer ,ma ... Nudisten - Porno Videos: Populaire - Tonic Movies ... .wij gingen ook altijd naar naaktstranden en resorts, met onze kinderen geen problemen, ook bloot van slaapkamer naar de badkamer ,maar de kinderen zijn nu de deur uiten bij warm weer meestal naakt in huis, maar als de kleindochter of kleinzoon ,nu wel eens komt logeren, altijd een onderbroek aan als wij ,nachts naar het toilet moeten ,,kinderen hebben het nu vaak over grote of kale ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ted van Lieshout
DIMENSIE
9,81 MB
BESTANDSNAAM
Bloot.pdf

OMSCHRIJVING

In een boek over de geschiedenis van Amsterdam ontdekt schrijver Ted van Lieshout een zeventiende-eeuwse gravure van het galgenveld op de noordoever van het IJ. De terdoodgebrachten die erop staan afgebeeld, zijn bijna allemaal naakt. Op zoek naar een verklaring voor die naaktheid neemt hij contact op met Frank Oldekerk, een medewerker van het Amsterdamse Stadsarchief. Tussen beide mannen ontstaat al snel een levendige, soms stekelige, maar toch ook steeds intiemere correspondentie over bloot in de kunst door de eeuwen heen, over privacy en preutsheid, over openheid en schaamte. De schrijver geeft zich bloot en eist van de archivaris hetzelfde – maar is Frank Oldekerk wel wie hij zegt dat hij is?

Wil je het boek lezen?Bloot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ted van Lieshout. Lezen Bloot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN