Orka

Orka - Jaime Karremann | Northernlights300.org

...g in koud water en kunnen zich overal bij aanpassen ... Neem vrijblijvend Contact met ons op | Orka Synthetics B.V. ... . Er zijn orka's die leven midden op zee maar orka's zwemmen ook wel eens aan de kust of in het uiteinde van een rivier. Orka's kunnen goed zien, of ze nou boven of onder water zijn, het maakt niks uit. De oren van orka's werken ook goed. Ze liggen verstopt in de huid. Ze werken zelfs zo goed dat wanneer de orka in een prooi bijt, een soortgenoot dit op grote afstand kan horen! Wat een orka minder goed kan is proeven en ruiken. Hoe jaagt de orka en wat eten ze Bijzonder: orka' ... Orka - Wikipedia ... . Hoe jaagt de orka en wat eten ze Bijzonder: orka's doden grootste dier ter wereld - wel.nl Het gebeurt zelden en dat het dan ook nog is vastgelegd op camera mag helemaal een wonder heten: een groep van tientallen orka's werkte... Orka's leven in groepen of scholen, waarbinnen onderling weinig agressie is. Onderzoeken hebben aangetoond dat er verschillen zijn in geluiden tussen verschillende groepen orka's. Onderzoek in Noord-Amerika duidt aan dat er drie typen orka's bestaan: plaatsvaste, reizende en aflandige orka's. De jonge orka Morgan is gevonden in de Waddenzee en overgebracht naar het Dolfinarium. Dolores kijkt hoe het met haar is en komt van alles over orka's ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaime Karremann
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Orka.pdf

OMSCHRIJVING

1980. Koude Oorlog. Ed van Haaren is commandant van een Nederlandse onderzeeboot en komt tijdens zijn geheime operatie ver boven de Poolcirkel een nieuwe Sovjetonderzeeboot op het spoor. Ondertussen doet de jonge Mark Willemsen er alles aan om de scheepskrant aan boord tot een succes te maken. Dat lukt en de bemanning raakt in de greep van de krant. Lang lijkt het onschuldig vermaak.Orka is spannend en verrassend. Orka is bovendien uniek, nooit eerder verscheen een Nederlandse onderzeebootthriller.Jaime Karremann (1978) is onafhankelijk marinejournalist en schrijft voornamelijk voor zijn website Marineschepen.nl. In 2017 publiceerde hij zijn eerste boek, In het diepste geheim, over geheime Nederlandse onderzeebootoperaties. Dat boek werd in binnen- en buitenland met veel interesse ontvangen.

Wil je het boek lezen?Orka in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaime Karremann. Lezen Orka Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN