Een huis kopen voor Dummies 2e editie

Een huis kopen voor Dummies 2e editie - Anna Roelofsz | Northernlights300.org

...gram. Uitgever ... Een huis kopen voor Dummies 2e editie 1e druk is een boek van Anna Roelofsz uitgegeven bij Voor Dummies ... PDF Boek 17628 Een huis kopen voor Dummies ... . ISBN 9789045351346 Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over één nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tege Deze geheel bijgewerkte nieuwe editie van Een huis kopen voor Dummies helpt je om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken. Lees hoe je de beste makelaar vindt, welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen ... bol.com | Voor Dummies - NLP voor dummies | 9789045351902 ... ... . Lees hoe je de beste makelaar vindt, welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen gaat bezichtigen en nog veel meer! Een huis kopen voor Dummies 2e editie. Anna Roelofsz. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 19,99. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. Omschrijving. Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over één nacht ijs. 'Een huis kopen voor Dummies' door Anna Roelofsz - Onze prijs: €19,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over één nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien. Deze geheel bijgewerkte nieuwe editie van 'Een huis kopen voor Dummies' helpt je om zo goed mogelijk voorbereid te zijn o Een huis kopen voor Dummies 2e editie van Anna Roelofsz. Paperback. Financiële sector. Altijd tot 12% naar het goede doel dat jij als klant zelf kiest. Geschreven bij Voor Dummies - NLP voor Dummies. Ik werd gelijk getriggerd door de belofte op de kaft: inzicht in hoe mensen denken, emotionele kwesties regelen, beslissingen over je toekomst nemen, etc. Op deze beloften is gedeeltelijk geleverd, maar in het boek kom je ook bepaalde technieken tegen die de nodige training (van een professional) vragen. Hypotheken voor Dummies 1e druk is een boek van Cleo Scheerboom uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045353999 Wie een huis wil kopen, heeft meestal ook een hypotheek nodig. Maar het kiezen - en krijgen - van de juiste hypotheek is niet makkelijk. Het a...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Roelofsz
DIMENSIE
8,65 MB
BESTANDSNAAM
Een huis kopen voor Dummies 2e editie.pdf

OMSCHRIJVING

Een huis kopen voor Dummies 2e editie 1e druk is een boek van Anna Roelofsz uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351346 Als je een huis wilt kopen ga je meestal niet over één nacht ijs. En ook niet over twee. Maar als je eenmaal weet dat je de grote stap gaat nemen, loop je onvermijdelijk tegen een aantal obstakels aan die je niet had voorzien. Deze geheel bijgewerkte nieuwe editie van 'Een huis kopen voor Dummies' helpt je om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op alles wat er bij het kopen van een huis komt kijken. Lees hoe je de beste makelaar vindt, welke hypotheek voor jou het meest geschikt is, waarop je moet letten als je huizen gaat bezichtigen en nog veel meer! Anna Roelofsz is freelance tekstschrijver en werkte jarenlang als redacteur voor Vereniging Eigen Huis. Ze heeft daarnaast een studiebegeleidingsinstituut in Utrecht.

Wil je het boek lezen?Een huis kopen voor Dummies 2e editie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Roelofsz. Lezen Een huis kopen voor Dummies 2e editie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN