De zeventiende verdachte

De zeventiende verdachte - James Patterson | Northernlights300.org

...lijnen. Een verhaallijn gaat over Yuki. Ze heeft een mannelijke cliënt die beweert te zijn verkracht door zijn ex-vriendin ... De zeventiende verdachte - paperback - James Patterson ... ... . Yuki probeert er alles aan te doen om de zaak tijdens de rechtszaak te winnen. In de tweede verhaallijn volgen we Lindsay Boxer. De zeventiende verdachte. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Patterson, James (1947-) Inhoud: Een rechtszaak waarin een man zijn bazin voor het gerecht daagt wegens ... De zeventiende verdachte. Amerikaans (The 17th Suspect, 2018), Cargo, € 19,99. Marc beschuldigt zijn baas, de aantrek ... De zeventiende verdachte | James Patterson ... ... ... De zeventiende verdachte. Amerikaans (The 17th Suspect, 2018), Cargo, € 19,99. Marc beschuldigt zijn baas, de aantrekkelijke Briana, van verkrachting. Weer eens wat anders: de vrouw als seksueel roofdier! Uiteraard is dit smullen voor de boulevardpers, en officier van justitie Yuki Castellano hoopt met deze zaak eens lekker te gaan scoren. De zeventiende verdachte. James Patterson. Bestel: Paperback - 19,99; Ebook - 4,99; San Francisco is in de ban van een systematische maar onvoorspelbare moordenaar. Het onderzoek brengt brigadier Lindsay Boxer in contact met een onwillige informant. De zeventiende verdachte. Leen deze versie. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 2019 Kenmerken 1 daisy-rom (07 uur, 40 minuten) (vrouwenstem), geluid, 12 cm Aantekening Vertaling van de oorspronkelijke boekuitgave The 17th suspect. - London : Century, 2017 Nederlands gesproken San Francisco is in de ban van een systematische maar onvoorspelbare moordenaar. Het onderzoek brengt brigadier Lindsay Boxer in contact met een onwillige informant. Haar informatie lijkt erop te wijzen dat er iets vreselijk mis is binnen het politiecor De zeventiende verdachte | ISBN 9789403134703 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Recensie: De zeventiende verdachte - James Patterson. De zeventiende verdachte is, zoals de naam al doet vermoeden, het zeventiende boek in de reeks 'Women's murder club' van James Patterson. Zeventien boeken over dezelfde personages zijn er erg veel, weet James Patterson nog wel te vernieuwen met zijn boeken? De zeventiende verdachte (e-book) James Patterson. Nederlands. 336. blz. 07/11/2018. eBook €9,99. Paperback €19,99. €9,99. Plaats in winkelwagen Titel: De zeventiende verdachte Auteur: James Patterson & Maxine Paetro Serie: The Women's Murder Club deel 17 Uitgeverij: Cargo Publicatiedatum: november 2018 Aantal bladzijdes: 336 Recensie: Amanda Cover Net als alle andere delen in de serie weer heel kenmerkend met een vrouw...

INFORMATIE

AUTEUR
James Patterson
DIMENSIE
6,76 MB
BESTANDSNAAM
De zeventiende verdachte.pdf

OMSCHRIJVING

San Francisco is in de ban van een systematische maar onvoorspelbare moordenaar. Hetonderzoek brengt brigadier Lindsay Boxer in contact met een onwillige informant. Haarinformatie lijkt erop te wijzen dat er iets vreselijk mis is binnen het politiecorps.De jacht op de moordenaar lokt Lindsay naar onbekend terrein, maar treft haar ook persoonlijk.De vriendinnen van The Women's Murder Club beginnen zich ernstig zorgen te maken,maar nu er levens op het spel staan, kan Lindsay niet anders dan tot het uiterste gaan. Alsmoeder, brigadier en vriendin stond Lindsays onvoorwaardelijke integriteit nooit eerder ophet spel. Nu treft ze een moordenaar die vastbesloten is haar alles af te nemen.

Wil je het boek lezen?De zeventiende verdachte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Patterson. Lezen De zeventiende verdachte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN