Onder de paramariboom

Onder de paramariboom - Johan Fretz | Northernlights300.org

...(1985) is schrijver, theatermaker en columnist van Het Parool ... onder de paramariboom | De Volkskrant ... .Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil.Fretz tourde door het land met de voorstelling De zachtmoedige radicaal, die gebaseerd is op Onder de paramariboom en waarmee hij genomineerd werd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Johan Fretz. Johan Fretz (1985) is schrijver, theatermaker en columnist van Het Parool.Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomine ... Onder de paramariboom - Johan Fretz | Feel-good | Literair ... ... .Hij debuteerde in 2012 met de roman Fretz 2025, die genomineerd werd voor de Bronzen Uil.Fretz tourde door het land met de voorstelling De zachtmoedige radicaal, die gebaseerd is op Onder de paramariboom en waarmee hij genomineerd werd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. In Onder de paramariboom vertelt Johannes over zijn eerste bezoek - hij is dan 29 jaar -, aan zijn moederland Suriname. Hij landt op luchthaven Zanderij, stapt uit het vliegtuig en voelt zich meteen thuis. Hij moet wennen aan de mensen, maar toch ook weer niet. Veel dingen van zijn moeder begrijpt hij opeens. Hij voelt zich vertrouwd en gelukkig. Onder de paramariboom. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Nieuw Verzenden. € 10,30 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Onder de paramariboom van Johan Fretz (boek, paperback, ISBN 9789048842889). Winnaar Boekhandelsprijs 2019 Johannes Fretz is een Nederlander. Dat hij gemengd bloed heeft, is hem tot nu toe......

INFORMATIE

AUTEUR
Johan Fretz
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Onder de paramariboom.pdf

OMSCHRIJVING

De langverwachte, zeer persoonlijke nieuwe roman van Johan Fretz is niet alleen een geestige en soms wrange zoektocht naar een identiteit, maar ook een pleidooi voor de open en twijfelende blikWinnaar Boekhandelsprijs 2019Johannes Fretz is een Nederlander. Dat hij gemengd bloed heeft, is hem tot nu toe nauwelijks opgevallen; vooral anderen lijken zich tegenwoordig druk te maken over zijn afkomst. Daar komt verandering in als hij oude gedichten van zijn Surinaamse grootvader ontvangt, en wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen.Samen met zijn moeder vliegt hij naar haar geboortegrond. Daar wordt niet alleen duidelijk dat het land meer herkenning in hem oproept dan hij voor mogelijk had gehouden, maar ook dat het tijd is om de demonen van zijn familie eens en voor altijd te begraven.Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip door Paramaribo, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop.

Wil je het boek lezen?Onder de paramariboom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan Fretz. Lezen Onder de paramariboom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN