Oplossingsgericht organiseren en veranderen

Oplossingsgericht organiseren en veranderen - Lara De Bruin | Northernlights300.org

... visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtengoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt ... Studers | Samensturing: Organiseren vanuit gedeelde ... ... . De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van formuleren in de vingers te krijgen en de opbouw van de gesprekken. Daarnaast dient hij ter inspiratie om vaker de oplossingsgerichte ... Oplossingsgerichte therapie is een vorm van hulpverlening die gericht is op het benutten van de sterke kanten en hulpbronnen van de cliënt. Samen met de hulpverlener onderzoekt de cliënt welke vaardigheden hij al in huis heeft om zijn problemen aan te pakken. Oplossingsgerichte therapie is ko ... Oplossingsgericht organiseren en veranderen: 365 vragen ... ... . Samen met de hulpverlener onderzoekt de cliënt welke vaardigheden hij al in huis heeft om zijn problemen aan te pakken. Oplossingsgerichte therapie is kortdurend en resultaatgericht. Een verfrissende manier van werken die je bijvoorbeeld kunt toepassen in continu verbeteren is oplossingsgericht werken. Laat je inspireren door het onderwerp van deze blog, en je zult zien dat er als vanzelf meer energie en creativiteit in je organisatie ontstaat. 'Oplossingsgericht behandelen en coachen, 365 vragen voor therapeuten en coaches' door Lara de Bruin - Onze prijs: €20,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending....

INFORMATIE

AUTEUR
Lara De Bruin
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Oplossingsgericht organiseren en veranderen.pdf

OMSCHRIJVING

Oplossingsgericht organiseren en veranderen 1e druk is een boek van Lara De Bruin uitgegeven bij Hogrefe Uitgevers Bv. ISBN 9789492297150 Oplossingsgericht werken is geen trucje maar een visie. Het gebruiken van de vragen werkt vooral als je het achterliggende gedachtengoed kent en je de bijbehorende houding van niet-weten hebt eigengemaakt. De waaier wordt dan een hulpmiddel om de wijze van formuleren in de vingers te krijgen en de opbouw van de gesprekken. Daarnaast dient hij ter inspiratie om vaker de oplossingsgerichte invalshoek te kiezen.Cliënten bereiken over het algemeen sneller hun doel en ervaren meer eigen verantwoordelijkheid voor het behandel- of coachproces. Bovendien zijn oplossingsgerichte behandelaren en coaches minder moe na het voeren van gesprekken en ervaren zij meer ' lichtheid' in hun werk.

Wil je het boek lezen?Oplossingsgericht organiseren en veranderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lara De Bruin. Lezen Oplossingsgericht organiseren en veranderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN