De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling

De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling - Mark Frost | Northernlights300.org

...De Paladijnse voorspelling is een superspannend boek dat dankzij Mark Frosts vlotte en filmische schrijfstijl geen moment verveelt en echt voor je ogen tot leven komt ... Bureau ISBN - de Paledijnse voorspelling ... . Filmisch en spannend De Paladijnse voorspelling is geschreven door Mark Frost, die vooral bekend is geworden doordat hij heeft meegeschreven aan de tv-serie Twin Peaks en aan de scenario's van Fantastic Four en Fantastic Four ... De Paladijnse voorspelling is het eerste YA-verhaal van Mark Frost, bekend als scriptschrijver van onder andere Twin Peaks en Fantastic Four.Daarnaast heeft hij enkele detectivethrillers en non-fictie over golf geschreven. De auteur met de mooie achternaam heeft dus een erg diverse achtergrond. De Paladij ... De Paladijnse Voorspelling - Mark Frost ... .Daarnaast heeft hij enkele detectivethrillers en non-fictie over golf geschreven. De auteur met de mooie achternaam heeft dus een erg diverse achtergrond. De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling (eBook) Hallo! Op zoek naar een De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling-boek geschreven door auteur Mark Frost? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boe...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Frost
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling.pdf

OMSCHRIJVING

'Een must voor lezers van De labyrintrenner, Ik ben Nummer Vier en Legend.' - TeenReads.com'Razendspannend...moordend tempo... dit boek is een popcorn blockbuster! - The New York Times'Een verslavende mix tussen James Dashner, Pittacus Lore en Harry Potter. Non-stop actie, een gelaagde plot en razendsnel geschreven.' - BooklistIk kon zijn gezicht niet zien. Radeloos rende hij over een bergpad, achternagezeten door zwarte,graaiende silhouetten, weinig meer dan gaten in de lucht. Wat hun bedoeling was, was overduidelijk. De jongen verkeerde in onbeschrijflijk gevaar en had mijn hulp nodig. Ik deed mijn ogen open. Gordijnen wapperden voor het donkere raam. IJskoude lucht fluisterde door een kier in het kozijn, maar ik lag te baden in het zweet. Mijn hart bonsde. Was het maar een droom? Nee. Ik had geen idee wie die jongen was. Hij leek ongeveer net zo oud als ik. Maar één ding wist ik heel zeker: hij bestond echt, en hij kwam mijn kant op.Will West doet zijn best om onder de radar te blijven. Zijn ouders hebben hem op het hart gedrukt dat zijn cijfers gemiddeld moeten zijn en dat hij tijdens de gymlessen niet opvalt. Maar dan maakt hij een foutje en haalt hij per ongeluk het hoogste cijfer op een landelijk examen en wordt hij gerekruteerd voor een exclusieve en mysterieuze particuliere school. Tegelijkertijd, de vraag is of het toeval is of niet, krijgt Will in de gaten dat hij gevolgd wordt door mannen met donkere hoeden die rondrijden in zwarte auto's en een ernstige bedreiging voor zijn familie vormen. Will heeft geen andere keus dan te vluchten naar het Centrum, waar hij leert om met zijn verborgen talenten fysieke en mentale prestaties te leveren die voor een gewone sterveling onmogelijk zijn.Wat volgt is een aaneenschakeling van gebeurtenissen en een serie onthullingen waardoor Will erachter komt dat hij midden in een duizenden jaren oude strijd tussen twee reusachtige machten terecht is gekomen... Mark Frost opent zijn spectaculaire trilogie met een klapper, mis hem niet!

Wil je het boek lezen?De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Frost. Lezen De Paladijnse voorspelling 1 - De Paladijnse voorspelling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN