De Theeroos

De Theeroos - Jennifer Donnelly | Northernlights300.org

...verzending vanaf 19.95 De Theeroos speelt zich af in het Londen en (in mindere mate) New York in het laatste decennium van de 19e eeuw ... De theeroos | Boeken ... . Het boek vertelt het verhaal van Fiona Finnegan, de 17-jarige arbeidersdochter. Ze werkt in een theefabriek, om zo haar bijdrage te leveren aan het gezinsinkomen. De theeroos is een meeslepende roman over de verwoesting van een familie, over moord en wraak, over verloren en hervonden liefde en over de zoektocht naar vervulling van een vastberaden vrouw. 'Zorg dat je genoeg tijd hebt wanneer je aan dit boek beging want het is een bijzonder verslavende roman. theeroos theeroos zelfst.n ... Activiteiten | De Theeroos ... . 'Zorg dat je genoeg tijd hebt wanneer je aan dit boek beging want het is een bijzonder verslavende roman. theeroos theeroos zelfst.naamw. plantkunde gekweekte rozensoort die naar thee geurt Bron: WikiWoordenboek. SpellingCorrect gespeld: 'theeroos ' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. 1 definitie op EncycloI.) Vind nuttige klantenrecensies en bekijk beoordelingen voor De theeroos op Amazon.nl. Lees eerlijke, onbevooroordeelde productrecensies van onze gebruikers. 5 min. rijafstand van de snelwegen A12 en A30. 5 min. loopafstand van trein- en busstation én centrum Ede ... Contact | Adres & openingstijden De Theeroos | Disclaimer | » Naar De TheeRoos Binnenhuisadvies ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jennifer Donnelly
DIMENSIE
8,83 MB
BESTANDSNAAM
De Theeroos.pdf

OMSCHRIJVING

Londen 1888. Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, ´s avonds dieven en hoeren ronddwalen en ´s nachts moorden worden gepleegd. Fiona werkt net als haar vader in de theefabriek van William Burton, maar ze droomt van de eigen winkel die ze ooit zal drijven met haar geliefde Joe. Haar vader, een bevlogen vakbondsman, krijgt op zijn werk een onverklaarbaar ongeluk waaraan hij overlijdt. Vanaf dat moment wordt Fiona´s leven een hel en verliest ze bijna iedereen die haar dierbaar is. Wanneer ze getuige is van een gesprek tussen Burton en een van zijn mannen, weet ze dat haar eigen leven ook gevaar loopt. Ze vlucht naar New York. Daar wekt Fiona zich met groot doorzettingsvermogen en met hulp van lieve vrienden op vanuit een bescheiden winkeltje naar de top van Manhattans theehandel. Terwijl ze zint op wraak weet ze een enorme rijkdom te verwerven. En dan is het moment gekomen dat ze terug moet gaan naar Londen, om de geesten uit het verleden het zwijgen op te leggen en om de ultieme en gevaarlijke confrontatie aan te gaan met de enige man die haar leven kan verwoesten.

Wil je het boek lezen?De Theeroos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jennifer Donnelly. Lezen De Theeroos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN