Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit

Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit - Sigmund Freud | Northernlights300.org

...Sigmund Freud Vertaler: Wilfred Oranje Vormgever: Mijke Wondergem De Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit verschenen voor het eerst in 1905 ... Seksualiteit - S. Freud - (ISBN: 9789053524879) | De Slegte ... . Ze bevatten verbazend actuele inzichten over de betekenis van de menselijke seksualiteit ... "Seksualiteit 1e druk is een boek van S. Freud uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053524879 Freuds belangrijkste werk over seksualiteit, met onder andere zijn revolutionaire Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit, na De droom duiding beschouwd als Freuds meest oorspronkelijke en vooral - baanbrekende bijdrage aan de menswetenschappen. De 'Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit' verschenen voor het eerst in 1905. Ze bevatten verbazend actuele inzichten over de betekenis va ... Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit ... ... . De 'Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit' verschenen voor het eerst in 1905. Ze bevatten verbazend actuele inzichten over de betekenis van de menselijke seksualiteit, die aansluiten bij hedendaagse auteurs als Foucault en bij de queer-theorie. De 'Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit' verschenen voor het eerst in 1905. Ze bevatten verbazend actuele inzichten over de betekenis van de menselijke seksualiteit, die aansluiten bij hedendaagse auteurs als Foucault en bij de queer-theorie. Ze ontsnappen dan ook aan de heteronormativiteit die het werk van Freud en veel psychoanalytische auteurs...

INFORMATIE

AUTEUR
Sigmund Freud
DIMENSIE
11,5 MB
BESTANDSNAAM
Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit.pdf

OMSCHRIJVING

De 'Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit' verschenen voor het eerst in 1905. Ze bevatten verbazend actuele inzichten over de betekenis van de menselijke seksualiteit, die aansluiten bij hedendaagse auteurs als Foucault en bij de queer-theorie. Ze ontsnappen dan ook aan de heteronormativiteit die het werk van Freud en veel psychoanalytische auteurs kenmerkt.Deze eerste editie raakte evenwel bedolven onder diverse toevoegingen en werd veronachtzaamd door de interpretatoren, die steevast latere edities als uitgangspunt namen. De 'Drie verhandelingen' worden nu in eerste editie in het Nederlands gepubliceerd, vergezeld van een grondige historische inleiding en een nawoord over de status van de perversies, die het belang van deze tekst overtuigend aantonen.

Wil je het boek lezen?Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sigmund Freud. Lezen Drie verhandelingen over de theorie van de seksualiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN