Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp - none | Northernlights300.org

...s vreemds aan de hand in Blijdorp. De vlinders vertellen dat er al een paar keer midden in de nacht dierenverblijven zijn opengezet ... Giraffe in Diergaarde Blijdorp brengt terminale patiënte ... ... . Diergaarde Blijdorp ligt in de wijk Blijdorp in Rotterdam Noord. Struin over de Afrikaanse Savanne en sta oog in oog met de giraffen. Bezoek gorilla Bokito en zijn familie, loop in het geheel overdekte Oceanium over de zeebodem en ontmoet pijstaartroggen en haaien. Wandel door het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica, vol met heerlijk geurende bloemen, duizenden Zuid-Amerikaanse ... Diergaarde Blijdorp (lit. Blijdorp Zoo), officially Rotterdam Zoo, is a zoo located in the northwestern part of Rotterdam.It is ... Diergaarde Blijdorp / Rotterdam Zoo - Startpagina | Facebook ... ... Diergaarde Blijdorp (lit. Blijdorp Zoo), officially Rotterdam Zoo, is a zoo located in the northwestern part of Rotterdam.It is one of the oldest zoos in the Netherlands, and has been operated by the Stichting Koninklijke Rotterdamse Diergaarde ("Royal Rotterdam Zoo Foundation"). Divided into several zoogeographic regions, the 26-hectare (64.25-acre) Blijdorp Zoo boasts well over 180 species....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,91 MB
BESTANDSNAAM
Diergaarde Blijdorp.pdf

OMSCHRIJVING

Rob Doolaard (1956) vindt al meer dan tientallen jaren zijn geluk in het fotograferen. Meer dan 25 jaar is hij als fotograaf ook actief in en voor Diergaarde Blijdorp. Bij nacht en ontij was hij present om de bijzondere gebeurtenissen in de tuin vast te leggen. Dat geeft een bijzondere band met de hoofdrolspelers, de dieren waar hij van is gaan houden.Tienduizenden foto's bevolken inmiddels zijn archief, dat letterlijk uitpuilt. Waardoor alle bewoners van de bekende Rotterdamse Diergaarde wel voor zijn camera's hebben gestaan, gelegen of gevlogen. Eén foto zegt meer dan duizend woorden, deze zegswijze past Rob Doolaard ook toe in dit boek met circa tweehonderd foto's. Maar hij vergeet niet trucs en tips te geven voor de liefhebber, die eveneens graag dieren fotografeert. Het resultaat is dit prachtige fotoboek met dieren die niet dagelijks te zien zijn. Behalve dan in Diergaarde Blijdorp natuurlijk.

Wil je het boek lezen?Diergaarde Blijdorp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Diergaarde Blijdorp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN