Handboek voor de moderne wijnliefhebber

Handboek voor de moderne wijnliefhebber - Harold Hamersma | Northernlights300.org

...: ze schrijven recht voor hun raap en met humor over wijn en alles wat ... Handboek voor de wijnliefhebber | BoekenPlatform.nl ... ... Handboek voor de moderne wijnliefhebber Harold Hamersma ; Nicolaas Klei Harold Hamersma en Nicolaas Klei hebben één grote gemene deler: ze schrijven welingelicht, recht voor zijn raap en met humor over wijn en alles wat daarmee samenhangt. Zowel de beginnende als de doorgewinterde wijndrinker zal veel plezier beleven aan het Handboek voor de moderne wijnliefhebber, het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking. Beroemde, maar juist ook onderbelichte druiven en wijnhuizen komen aa ... Handboek voor de moderne wijnliefhebber - Nicolaas Klei ... ... . Beroemde, maar juist ook onderbelichte druiven en wijnhuizen komen aan bod. Het Handboek voor de moderne wijnliefhebber is met recht een Handboek. Vele onderwerpen passeren de revue. Basics als: druivensoorten, wijnlanden, hoe wordt wijn gemaakt en hoe bewaar je wijn, komen netjes aan bod. Maar met name onderwerpen als biologisch & gezond, ... Tag: Handboek voor de moderne wijnliefhebber. Best gelezen wijn artikelen, Boeken over Wijn 17 mei 2014 Hamersma en Klei schrijven samen wijnboek. Wie van wijn houdt, kent de heren wel. Harold Hamersma en Nicolaas Klei. De actie is afgelopen, u kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wijnproeverij met Nicolaas Klei & Harold Hamersma. Op 8 mei presenteren Nicolaas Klei & Harold Hamersma hun Handboek voor de moderne wijnliefhebber aan de lezers van Zin. Handboek voor de moderne wijnliefhebber book. Read reviews from world's largest community for readers. Harold Hamersma en Nicolaas Klei hebben één grote ... Zowel de beginnende als de doorgewinterde wijndrinker zal veel plezier beleven aan het Handboek voor de moderne wijnliefhebber, het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking. Beroemde, maar juist ook onderbelichte druiven en wijnhuizen komen aan bod. Handboek voor de moderne wijnliefhebber: Amazon.es: Harold Hamersma, Nicolaas Klei: Libros en idiomas extranjeros Harold Hamersma en Nicolaas Klei hebben één grote gemene deler: ze schrijven welingelicht, recht voor zijn raap en met humor over wijn en alles wat daarmee samenhangt. Zowel de beginnende als de doorgewinterde wijndrinker zal veel plezier beleven aan het Handboek voor de moderne wijnliefhebber, het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking.Beroemde, maar juist ook onderbelichte ... Handboek voor de moderne wijnliefhebber. [Harold Hamersma; Nicolaas Klei] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer...

INFORMATIE

AUTEUR
Harold Hamersma
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Handboek voor de moderne wijnliefhebber.pdf

OMSCHRIJVING

Harold Hamersma en Nicolaas Klei hebben één grote gemene deler: ze schrijven welingelicht, recht voor zijn raap en met humor over wijn en alles wat daarmee samenhangt. Zowel de beginnende als de doorgewinterde wijndrinker zal veel plezier beleven aan het Handboek voor de moderne wijnliefhebber, het indrukwekkende resultaat van een unieke samenwerking.Beroemde, maar juist ook onderbelichte druiven en wijnhuizen komen aan bod. Uitgebreid wordt stilgestaan bij jargon, want hoe overbluf je een sommelier? Daarnaast geven Hamersma en Klei een stortvloed aan praktische tips. Wat schenk je tijdens een eerste date, Kerst of een barbecue? Welke glazen zijn de beste? Hoelang kun je wijn bewaren? En is het echt waar dat een paar glazen per dag goed zijn voor je gezondheid?Het is niet voor het eerst dat deze populaire wijnschrijvers zulke vragen opwerpen én beantwoorden. Maar zo compleet en vermakelijk als in dit handboek waren ze nimmer tevoren.Harold Hamersma (1956) is wijnjournalist bij Het Parool en NRC Handelsblad. Van zijn hand verschenen onder meer Wijnreis door mijn lichaam en de jaarlijkse De Grote Hamersma. Nicolaas Klei (1961) heeft al jaren een populaire wijnrubriek in Elsevier en AD. Naast elf Supermarktwijngidsen (en twee Omfietswijngidsen) schreef hij ook de wijnboekklassiekers Tot op de bodem en Van druif tot dronk.

Wil je het boek lezen?Handboek voor de moderne wijnliefhebber in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harold Hamersma. Lezen Handboek voor de moderne wijnliefhebber Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN