Inleiding Tot Een Cursus In Wonderen

Inleiding Tot Een Cursus In Wonderen - Kenneth Wapnick | Northernlights300.org

...s kader noodzakelijk om de oefeningen in dit werkboek zinvol te maken ... Is een cursus in wonderen uit God of niet? - Eigentijds ... ... . Maar pas het doen van de oefeningen maakt het doel van de cursus mogelijk. Een ongetrainde denkgeest kan niets tot stand brengen. Deze inleiding vertelt de ontstaansgeschiedenis van de course en behandelt uitvoerig de voornaamste principes ervan. De auteur legt uit hoe mechanismen van schuld en angst, ... Kenneth Wapnick Inleiding tot Een cursus in wonderen' 6 6 x gezien 0 0 x bewaard sinds 25 mei '20, 11:52. Het eerste deel van de Cursus is het Tekstboek. Na een inhoudsopgav ... Een cursus in wonderen » Website van Willem Glaudemans ... . Het eerste deel van de Cursus is het Tekstboek. Na een inhoudsopgave kom je bij de (bekende) Inleiding van het Tekstboek die begint met: "Dit is een cursus in wonderen. Het is een verplichte cursus." Vervolgens begint het eerste hoofdstuk. Het Tekstboek kent 31 hoofdstukken, die alle zijn onderverdeeld in paragrafen. Het dienen van de mensheid door het ontwikkelen van een zich steeds verdiepend inzicht in, en verwerkelijking van de tijdloze wijsheid, spirituele zelf-realisatie en de eenheid van alle leven. ... Inleiding tot een Cursus in Wonderen . Primaire tabs. Weergeven (actieve tabblad)...

INFORMATIE

AUTEUR
Kenneth Wapnick
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding Tot Een Cursus In Wonderen.pdf

OMSCHRIJVING

Een cursus in wonderen (A Course in Miracles) is een van de grote spirituele leerboeken van onze tijd, en nu al klassiek. Het leert dat achter angst en schuldgevoel in ieder mens nog steeds de herinnering aan God verscholen ligt, en dat die door middel van vergeving wakker kan worden geroepen. Deze inleiding vertelt de ontstaansgeschiedenis van de Cursus en behandelt uitvoerig de voornaamste principes ervan. De auteur legt uit hoe mechanismen van schuld en angst, ontkenning en projectie onze relaties kunnen bepalen en hoe we, luisterend naar de boodschap van de Heilige Geest, vergeving in praktijk kunnen brengen. Hierdoor kunnen we onze relaties met onszelf, anderen en met God herstellen. Ten slotte wordt in een laatste hoofdstuk nieuw licht geworpen op de bedoeling van Jezus’ leven.

Wil je het boek lezen?Inleiding Tot Een Cursus In Wonderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kenneth Wapnick. Lezen Inleiding Tot Een Cursus In Wonderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN