De eetbare stad

De eetbare stad - Ellen Mookhoek | Northernlights300.org

...id en eetbare stad In Nederland heeft de overheid zich niet lange tijd erg bereid getoond om het idee van een eetbare stad invulling te geven ... Eetbare Stad | CityDeal | Voedsel op de stedelijke agenda ... . Daar begint nu verandering in te komen, zij het nog langzaam. Er zijn diverse buurtorganisaties en internationale organisaties die dit idee verwerkelijken. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Eetbaar Groningen. En blijf automatisch op de hoogte van al het nieuws. Volg ons. Boekje Eetbare Stad. In november 2016 bracht de gemeente Groningen een brochure over Eetbare Stad uit, met een selectie van 14 mo ... De eetbare stad - Startpagina | Facebook ... . Volg ons. Boekje Eetbare Stad. In november 2016 bracht de gemeente Groningen een brochure over Eetbare Stad uit, met een selectie van 14 moestuinen. Bekijk hier het boekje. Welkom op de site van Eetbaar Groningen! De eetbare stad Gids voor wildplukkers met recepten Ellen Mookhoek, Geert Timmermans en Anneke Blokker. Voor een zelfgeplukt maaltje hoef je als stedeling geen excursie naar bos of polder te ondernemen: kraailook, veldkers, vlierbes, rucola en hazelnoot zijn in de stad ruim voorhanden.. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ellen Mookhoek
DIMENSIE
6,29 MB
BESTANDSNAAM
De eetbare stad.pdf

OMSCHRIJVING

Voor een zelfgeplukt maaltje hoef je als stedeling geen excursie naar bos of polder te ondernemen: kraailook, winterpostelein, veldkers, vlierbes en rucola zijn in de stad ruim voorhanden. In deze gids lees je waar je moet zoeken, hoe je eetbare planten herkent, hoe ze smaken en hoe je ze kunt bereiden. Traditionele wildplukgidsen beperken zich doorgaans tot planten en paddenstoelen, zo niet De eetbare stad. De ingredi├źnten uit de stedelijke natuur zijn zeer gevarieerd: van Amerikaanse rivierkreeft en snoekbaars, tot konijn en duif. In de inleiding staat uitgelegd wat wel of niet mag, waarvoor je een vergunning nodig hebt en hoe je verantwoord eet uit park of plantsoen.

Wil je het boek lezen?De eetbare stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ellen Mookhoek. Lezen De eetbare stad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN