Van T. rex tot tandjesgras

Van T. rex tot tandjesgras - Jan Paul Schutten | Northernlights300.org

...nnen nóg veel meer bezoekers worden verwelkomd en T ... Pluizuit - Recensies van kinder- en jeugdboeken ... . rex Trix krijgt voortaa Van T. rex tot tandjesgras. aanrader. Trefwoord(en) dieren onderzoeken musea. Genre informatief. Vanaf 9 jaar. Na een inleiding volgen vijf grote hoofdstukken waarin de lezer een antwoord krijgt over de manier waarop onderzoekers die werken voor Naturalis te werk gaan om tot inzicht te komen hoe de natuur was in het verleden en dit te ... In Van T. rex tot tandjesgras leer je niet allee ... Kinderboek van de maand: Van T. Rex tot tandjesgras | PaagMag ... ... In Van T. rex tot tandjesgras leer je niet alleen over de schatten van Naturalis, maar ook over bijna alles wat leeft Aan het eind van deze zomer opent het nieuwe Naturalis haar deuren. In een gloednieuw gebouw is het museum en kennisinstituut klaar voor de toekomst: er kunnen nóg veel meer bezoekers worden verwelkomd en T. Van T. rex tot tandjesgras : de schatten van Naturalis Jan Paul Schutten (auteur) , Wendy Panders (illustrator) +1 In Van T. rex tot tandjesgras leer je niet alleen over de schatten van Naturalis, maar ook over bijna alles wat leeft Aan het eind van deze zomer opent het nieuwe Naturalis haar deuren. In een gloednieuw gebouw is het museum en kennisinstituut klaar voor de toekomst: er kunnen nóg veel meer bezoekers worden verwelkomd en T. rex Trix krijgt voortaan een ereplek. Kom je er niet helemaal uit op onze nieuwe site? Bel met onze klantenservice. 085 - 006 2099. Vraag? Koop nu Van T. rex tot tandjesgras van Jan Paul Schutten bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Paul Schutten
DIMENSIE
6,63 MB
BESTANDSNAAM
Van T. rex tot tandjesgras.pdf

OMSCHRIJVING

In Van T. rex tot tandjesgras leer je niet alleen over de schatten van Naturalis, maar ook over bijna alles wat leeftAan het eind van deze zomer opent het nieuwe Naturalis haar deuren. In een gloednieuw gebouw is het museum en kennisinstituut klaar voor de toekomst: er kunnen nog veel meer bezoekers worden verwelkomd en T. rex Trix krijgt voortaan een ereplek. Hoog tijd voor een boek over de uitgebreide Naturalis-collectie en over de mensen die Naturalis Naturalis maken. Zo leer je niet alleen alles over Naturalis, maar ook over zo'n beetje alles wat leeft. Jan Paul Schutten en Wendy Panders En wie is die taak beter toevertrouwd dan non-fictiegrootmeester Jan Paul Schutten? Hij knoopt alle touwtjes uit het planten-, dieren- en mineralenrijk aan elkaar: van T. rex tot tandjesgras, van walvis tot lieveheersbeestje en van het ontstaan van het allereerste leven tot de toekomst van deze aardbol. Dit in combinatie met het hoogstaande beeldmateriaal van Naturalis én de illustraties van Wendy Panders maken dit boek tot een feest om door te bladeren.

Wil je het boek lezen?Van T. rex tot tandjesgras in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Paul Schutten. Lezen Van T. rex tot tandjesgras Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN