De Rozenoorlogen 2 - Het drievoudig verbond

De Rozenoorlogen 2 - Het drievoudig verbond - Conn Iggulden | Northernlights300.org

...orlogen 2 - Het drievoudig verbond (Hardcover) ... Het drievoudig verbond - De Bibliotheek maakt je rijker ... . De twee machtigste families van Engeland staan lijnrecht tegenover elkaar1454: koning Henry VI... The TimesHet drievoudig verbond is het tweede deel van de fenomenale serie De Rozenoorlogen, waarin twee families Engeland in een gruwelijke burgeroorlog doen belanden die dertig jaar zal duren. Een sensationele, niet te missen serie voor de liefhebbers van Game of Thrones en opwindende, historische verhalen. The TimesHet drievoudig verbond is het tweed ... De boeken van Conn Iggulden op volgorde ... ... . The TimesHet drievoudig verbond is het tweede deel van de fenomenale serie De Rozenoorlogen, waarin twee families Engeland in een gruwelijke burgeroorlog doen belanden die dertig jaar zal duren. Een sensationele, niet te missen serie voor de liefhebbers van Game of Thrones en opwindende, historische verhalen. Het verbond van Conn Iggulden is het tweede deel in de serie De Rozenoorlogen. Perfect voor de liefhebbers van Game of Thrones en historische verhalen. De epische serie De Rozenoorlogen is de geschiedenis van de twee machtige families Lancaster en York die lijnrech...

INFORMATIE

AUTEUR
Conn Iggulden
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
De Rozenoorlogen 2 - Het drievoudig verbond.pdf

OMSCHRIJVING

De twee machtigste families van Engeland staan lijnrecht tegenover elkaar1454: koning Henry VI leeft in ballingschap op kasteel Windsor en hij is al meer dan een jaar geveld door ziekte. Richard, de hertog van York, maakt misbruik van de situatie en probeert zijn invloed in het koninkrijk te vergroten. Met de graven van Salisbury en Warwick vormt hij een formidabele drie-eenheid. Samen strijden ze tegen eenieder die het waagt op te komen voor koning Henry en zijn vrouw, koningin Marguerite van Anjou.Als de koning echter onverwacht beter wordt en zijn troon opeist, barst er een machtsstrijd los. Deze strijd, tussen de huizen Lancaster en York, leidt onvermijdelijk tot een oorlog die Engeland zal verscheuren...Conn Iggulden is een van de succesvolste schrijvers van historische fictie. De Rozenoorlogen, de oorlog tussen de huizen York en Lancaster, vormden eveneens de inspiratie voor de serie Game of Thrones. Iggulden woont in Hertfordshire met zijn vrouw en kinderen.'Meesterlijk geplot en verteld.' The TimesHet drievoudig verbond is het tweede deel van de fenomenale serie De Rozenoorlogen, waarin twee families Engeland in een gruwelijke burgeroorlog doen belanden die dertig jaar zal duren. Een sensationele, niet te missen serie voor de liefhebbers van Game of Thrones en opwindende, historische verhalen.

Wil je het boek lezen?De Rozenoorlogen 2 - Het drievoudig verbond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Conn Iggulden. Lezen De Rozenoorlogen 2 - Het drievoudig verbond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN