Zing het échte Frans

Zing het échte Frans - Berry van de Wouw | Northernlights300.org

...hool nooit leerde . Populair Frans (argot) kom je overal tegen: in bekende films als Intouchables, in tv-series, in advertenties en op sociale media ... bol.com | N Ons Geluk, Frans Bauer | CD (album) | Muziek ... . Zo hebben Fransen wel dertig synoniemen voor argent ("geld"): oseille, thunes, fric, pognon, blé, enz. 'Zing het échte Frans' is verschenen. Door Berry Van de Wouw geplaatst op 23 Januari 2020 om 16.30; Bericht(-en) bekijken; Bonjour! U kent wellicht onze eerste uitgaven Merde en Merde Encore, waarin Geneviève Edis op komische wijze ingaat op het Frans 'dat je op school nooit leerde'. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopva ... bol.com | Zing het échte Frans, Berry van de Wouw ... ... . Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Bredanaars publiceren 'Zing het échte Frans' ma 9 dec 2019, 11:30 'Ik heb lang geleden het échte Engels geleerd door met de Stones en de Beatles mee te brullen en Frans met nummers als 'Pour moi la vie va commencer' van Johnny Halliday', zegt Berry van de Wouw, auteur van 'Zing het échte Frans, dat je op op school nooit leerde'. Bestel Zing het échte Frans Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Bestel Zing het échte Frans van Berry van de Wouw. Gratis verzending vanaf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Berry van de Wouw
DIMENSIE
6,33 MB
BESTANDSNAAM
Zing het échte Frans.pdf

OMSCHRIJVING

Populair Frans (argot) kom je overal tegen: in bekende films als Intouchables, in tv-series, in advertenties en op sociale media. Zo hebben Fransen wel dertig synoniemen voor argent ('geld'): oseille, thunes, fric, pognon, blé, enz. Die leer je echter niet op school…Dat is méér dan jammer, want ook songteksten van populaire zangers en zangeressen als Georges Brassens, Stromae en Aya Nakamura staan er vol mee. Omdat je juist met liedjes heel goed een taal kunt leren, hebben we een twaalftal makkelijk zingbare nummers geselecteerd, compleet met vertaling, artiesteninfo, grammatica en leuke weetjes. Met de Spotify-code die bij ieder nummer staat kan je ze eenvoudig (en gratis) beluisteren. Heb je alle liedjes en oefeningen gedaan? Félicitations! Je bent dan een heuse PRO DE L'ARGOT !

Wil je het boek lezen?Zing het échte Frans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berry van de Wouw. Lezen Zing het échte Frans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN