Tijd voor je ziel

Tijd voor je ziel - M. Leijssen | Northernlights300.org

...mensen die niet in therapie gaan en toch wat meer tijd voor hun ziel willen inruimen, heeft Leijssen een eenvoudig advies: 'vraag je af wat je echt belangrijk vindt in het leven en waaraan ... We moeten weer tijd maken voor de ziel | Trouw ... ... Toeval is nimmer toeval, het valt je toe. Ofwel je Ziel zorgt er voor dat datgene dat voor jou is bestemd en/of belangrijk is precies op die seconde, op dat moment naar je toekomt. We gaan beginnen… We gaan naar het contact maken met onze Ziel… Kies een moment dat je alle tijd hebt, dat je niet wordt gestoord. Het kan soms een half uur, ... De 'ziel' is de ankerplaats van de diepste waarden die een mens koestert. Op zoek gaan naar je ziel betekent op zoek gaan naar het diepste van jezelf. Met d ... Tijd voor je ziel - Mia Leijssen | Boeken.com ... . Het kan soms een half uur, ... De 'ziel' is de ankerplaats van de diepste waarden die een mens koestert. Op zoek gaan naar je ziel betekent op zoek gaan naar het diepste van jezelf. Met dit boek kan de lezer zelf ervaren wat er gebeurt als er tijd voor de ziel wordt gemaakt. Boekentip: Afdalen in je ziel. In Afdalen in je ziel lees je meer over de onder-, midden- en bovenwerelden. Je kunt jezelf genezen met behulp van oude healingtechnieken. Je ziel bestaat net als je hart uit vier 'kamers'. Elke kamer bevat geschiedenis van je ziel waar je oude pijn opslaat, maar ook waar je je zielsopdracht bewaart. Titel: Tijd voor de ziel auteur: Mia Leijssen aantal bladzijden: 231 prijs: Euro 17.95 Uitgever: Lannoo, Tielt ISBN 978-90-209-7596-3 recensie door: Annet Hogenbirk, vrijgevestigd geestelijk verzorger/coach 'Tijd voor de ziel' is geschreven door Mia Leijssen, psychotherapeut en hoogleraar aan de... Tijd voor je ziel | ISBN 9789020975963 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
M. Leijssen
DIMENSIE
8,43 MB
BESTANDSNAAM
Tijd voor je ziel.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van de ervaringen uit haar lange carrière als psychotherapeute en hoogleraar in de psychologie laat Mia Leijssen zien hoe ieder van ons een helder inzicht kan verwerven in wat wezenlijk is in het leven.;;;De 'ziel' is de ankerplaats van de diepste waarden die een mens koestert. Op zoek gaan naar je ziel betekent op zoek gaan naar het diepste van jezelf.;;;Dit boek wijst de lezer de weg uit het gemis dat velen ervaren, ondanks onze materiële welvaart en alle overvloed aan zintuiglijke kicks. Tijd voor de ziel leert je hoe je depressie, angst of rusteloosheid kunt vermijden. Het boek laat je zien hoe je het beste diepere lagen in je eigen bewustzijn aanboort, inspiratie put uit je eigen bronnen en een vorm van zingeving ontwikkelt die aansluit bij je eigen leven. Ondanks de materiële overvloed en de talloze kicks op zintuiglijk gebied, voelen veel mensen een zeker gemis. Omdat hogere waarden zoals schoonheid, waarheid, goedheid en liefde te weinig plaats krijgen, dwaalt de mens steeds verder af van innerlijke rust. Dit uit zich in symptomen als depressie, angst, verslavingen, eetstoornissen, zinloos geweld... De 'ziel' is de ankerplaats van de diepste waarden die een mens koestert. Op zoek gaan naar je ziel betekent op zoek gaan naar het diepste van jezelf. Met dit boek kan de lezer zelf ervaren wat er gebeurt als er tijd voor de ziel wordt gemaakt. Hij of zij krijgt de kans om eigen bronnen van inspiratie te ontdekken en vormen van zingeving te ontwikkelen die aansluiten bij de persoonlijke mogelijkheden en de eigen levenscontext. Aan de hand van de ervaringen uit haar lange carrière als psychotherapeute en hoogleraar in de psychologie laat Mia Leijssen zien hoe ieder van ons een helder inzicht kan verwerven in wat wezenlijk is in het leven. Uit de voorbeelden in het boek kan de lezer moed en inspiratie putten om de eigen waarheid onder ogen te zien en daarnaar te handelen.

Wil je het boek lezen?Tijd voor je ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Leijssen. Lezen Tijd voor je ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN